17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar/Denayer.. Hakan/Linnes
Donk.. Tolga
Sinan.. Feghouli..Garry
Gomis

robinhonun karşısında lato olursa cok ilginc seyler izleyebiliriz canlı yayında

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
————Tolga——Selçuk—————
Feghouli————————Rodrigues
————Sinan———Gomis————

Sinan bugün oynadığı oyunla hafta sonu oynamayı haketti. Sağ kanadı Fegh ile hallederler. Solu zaten Rodri tek halleder diye düşünüyorum. En kötü Fegh ortaya geçere sağda Sinan oynar. Nagatomo oynar mı bilemem ama oynamasını isterim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hava 6 derece olacak yağış yok..hava şartları lehimize bu maçı insallah alacağız.dönüm noktamız bu maç bence..

Osmanlinin hizli oyunculari oldugu icin denayer aciklanabilir. Ama sivas hizdan ziyade ara paslara ve ortalari daha fazla kullaniyor. Bana gore serdar daha mantikli hamle olur.90 dk serdari oynattigina gore denayeri izleyecez sanirim

Japonu da ilk maçında buzun üstünde oynatmaz herhalde

Tolga'nın yanına koyacak oyuncu bulamadım. Denayer olabilir mi diye düşündüm açıkcası. Hızlı, ayağı iyi, topla çıkabiliyor ve formda. Neden olmasın ?

Formda Serdar geçen hafta kesilmişti yalnız. Denayerin sagı solu belli olmaz. Çıkar yine hata yapar falan.

904e4ecd760f194fa60ce31f26660145.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

36537.jpg

Denayer
Linnes
Selçuk
Yasin
Sinan
Eren

İyi bari kulübede hayata döndü biraz

Belhanda oynamasin da isterse sol bekte Lato oynasin umrumda degil.

Hala Belhanda - Yasin ikilisinin ilk 11 de olduğu kadrolar görüyorum :(

Serdar oynamalı, Denayer saatli bomba böyle bir deplasmanda ona güvenmeyi asla tercih etmezdim. Şu maçı alırsak önümüz açık beraberlik bile kötü sonuç, kazanmak zorundayız.

Nagatomo oynamalı.

Muslera

Mariano-Maicon-Denayer-Yuto

Donk-Tolga

Feghouli-Belhanda/Yasin-Garry

Gomis

Skor tahminim 1-2 yeneriz. Feghouli 1 Gol Gomis 1 Gol.

Geri
Üst Alt