Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Haftaya kalede Eray var 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalyaspor maçını alırız, Kasımpaşa deplasmanı yine en iyi beraberlik olur.
Mariano teknigi ve futbol zekasi bir beke gore cok ust duzey bir oyuncu ancak orta kalitesi dusuk. Ve en onemli sikinti cok agir. Ligin en agir beki olabilir.
Beşiktaş Bursaya (kötü takım)
Fener kendi sahasında gençlere(kötü takım)
Başakşehir Konya'ya (düşmeye oynuyo)
Puan kaybetti
Biz de BJK yi ve Başakşehiri yenen Sivas'a yenildik.YANİ ALT TARAFI FARK YARATAMADIK.Zor bi deplasmanı da öyle ya da böyle atlatmış olduk.Herkes puan kaybediyor biz de Bugun herkes gibiydik hepsi bu.
Karalar bağlamaya gerek yok.Daha 14 maç var.
Şampiyon olacağız.
Haftaya kalede Eray var![]()
Haftaya kalede Eray var![]()
Terim Al donku bi yerine sok da rahatla başladın gene gerizekalı kadrolar çıkarmaya Belhanda ne yaptı sana feghouli ne yaptı da bizi tolga donk mallarına bırakıyorsun oyun okuyamıyorsun Alzheimer var sanırım. Sattın şampiyonluğu rezil hoca
Donk
Tolga - Belhanda
Feghouli - Gomis - Garry
Boyle oynatsaydi Sinjor Terim, orta saha'yi kaybetmezdik, ama kendisi herseyi cok iyi bildigi icin sacma sapan donk tolga orta saha'si ile cikti.
Bu kadronun derbiler ve deplasman maçlarını kolay kolay kazanabileceğini düşünmüyorum. Fernando gelir ve form tutmasını beklemek zorunda kalmazsak bir ihtimal değişebilir durum ama şu an için böyle maalesef. Ayrıca ben Gomis'in de ciddi bir probleminin olduğunu düşünüyorum. Sahadaki isteksizliğini bir türlü açıklayamıyorum çünkü.2 maçı da kazanacank güce sahibiz.bu maç yazık olan maçlardan biri sadece
Millet fazla güvendi Donk'aMaça Tolga ve Donk ile başlamak bence mantıksız bir tercih değildi. Forumda ilk 11' imiz belli oldu konusunda da hemen hemen herkes iyi kadro dedi. Buraya kadar bence sorun yok. Ama ilk yarıda görüldü ki plan tutmadı, olmadı Tolga ile Donk, 2. Yarıya değiştirerek başlamalıydı hoca, hata yaptı. Beraberliği kurtarsak iyi olacaktı ama futbolda olur böyle şeyler, maçların hepsini kazanamazsın, önünde iyi bir fikstür var, çıkıp, oynayıp, devam etmek lazım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi