17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Beşiktaş Bursaya (kötü takım)
Fener kendi sahasında gençlere(kötü takım)
Başakşehir Konya'ya (düşmeye oynuyo)
Puan kaybetti
Biz de BJK yi ve Başakşehiri yenen Sivas'a yenildik.YANİ ALT TARAFI FARK YARATAMADIK.Zor bi deplasmanı da öyle ya da böyle atlatmış olduk.Herkes puan kaybediyor biz de Bugun herkes gibiydik hepsi bu.
Karalar bağlamaya gerek yok.Daha 14 maç var.
Şampiyon olacağız.

Dediklerin dogru ancak cok rahat kazanabilecegimiz maci verdik. Sikinti orada. Yarin oburgun cok rahat kazanamayacagimiz maclarda da kaybedersek mesela basaksehir ve Besiktas maclari bu maclardan kredimiz olurdu artik yok.

Herkes enseyi karartmaya ne kadar hazır. Yapıcı eleştiri yapmayıp hakaret edecek yada forumu ağlama duvarına çevirecek kişiler mümkünse yazmasın.

Takım 2-3 maçtır olumsuz sinyaller veriyor ve Ndiaye'nin gidişi ciddi kayıp ama Fernando döndüğünde ortasaha toparlanacaktır. Bu sezon şampiyon olacağız, nokta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
FT nin transfer işlerinden anlamadığını bir kez daha gördük..

Bu Japon ne yahu???

Rakipler bol bol gülmüşlerdir..

Ne teknik var, ne fizik.. Ne hucum var, ne defans.

Ilahi FT..

Bu Tudor'un gazabı mı yoksa??

95F04800-5055-46D4-BD25-6C430D3CF529.webp

Trabzon - başakşehir - bjk deplasmanların da ki o takımı gördüm

Ruhsuz isteksiz
Fener deplasmanında da böyle olacak yüksek ihtimal
Üzerimize yapıştı sanırım bu durum iğrenç ötesi
Tt arena takımı olduk resmen

TapaTalK

Donk
Tolga - Belhanda
Feghouli - Gomis - Garry

Boyle oynatsaydi Sinjor Terim, orta saha'yi kaybetmezdik, ama kendisi herseyi cok iyi bildigi icin sacma sapan donk tolga orta saha'si ile cikti.​

Haftaya kalede Eray var :D

eray bugün yediğimiz ilk goldeki gibi hata yapsa forum ahalisi toplu ceza yer.

Artık içerdeki maçı 3 puan alarak başak fenev maçınıda fenev kazansın diyerek izleyeceğim yapacak bir şey yok lider olabilirsek o üzerimizdeki baskıyı kırabiliriz.

Ama fernandonun acilen dönmesi lazım yoksa çok zorlanacağız deplasmanlarda.

Carasso haftaya formayı alıp sezon sonuna kadar vermemeli.Muslera eyvallah şimdiden efsanemiz oldu ama böyle devam ederse 2. Selçuk vakasına tanıklık edip taraftarın nefreti olacak

Maça Tolga ve Donk ile başlamak bence mantıksız bir tercih değildi. Forumda ilk 11' imiz belli oldu konusunda da hemen hemen herkes iyi kadro dedi. Buraya kadar bence sorun yok. Ama ilk yarıda görüldü ki plan tutmadı, olmadı Tolga ile Donk, 2. Yarıya değiştirerek başlamalıydı hoca, hata yaptı. Beraberliği kurtarsak iyi olacaktı ama futbolda olur böyle şeyler, maçların hepsini kazanamazsın, önünde iyi bir fikstür var, çıkıp, oynayıp, devam etmek lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim Al donku bi yerine sok da rahatla başladın gene gerizekalı kadrolar çıkarmaya Belhanda ne yaptı sana feghouli ne yaptı da bizi tolga donk mallarına bırakıyorsun oyun okuyamıyorsun Alzheimer var sanırım. Sattın şampiyonluğu rezil hoca

Donk u sana soksa olmaz mı fatih hoca ?

Bizde eleştiriyoruz da biraz bi seviye olsun angut forumuna çevirdiniz burayı

Millet musleraya kiziyorsunuzda orda geri pas atan japona kabahat bulmak gerek. Zira top musleranin onunde sekti zeminden dolayi. Penalti pozisyonunda da denayer gereksiz bir faul yapti.

Olur boyle seyler Allahtan herkes puan kaybetti. 1 puan zararli biz ciktik

2 maçı da kazanacank güce sahibiz.bu maç yazık olan maçlardan biri sadece
Bu kadronun derbiler ve deplasman maçlarını kolay kolay kazanabileceğini düşünmüyorum. Fernando gelir ve form tutmasını beklemek zorunda kalmazsak bir ihtimal değişebilir durum ama şu an için böyle maalesef. Ayrıca ben Gomis'in de ciddi bir probleminin olduğunu düşünüyorum. Sahadaki isteksizliğini bir türlü açıklayamıyorum çünkü.

Maça Tolga ve Donk ile başlamak bence mantıksız bir tercih değildi. Forumda ilk 11' imiz belli oldu konusunda da hemen hemen herkes iyi kadro dedi. Buraya kadar bence sorun yok. Ama ilk yarıda görüldü ki plan tutmadı, olmadı Tolga ile Donk, 2. Yarıya değiştirerek başlamalıydı hoca, hata yaptı. Beraberliği kurtarsak iyi olacaktı ama futbolda olur böyle şeyler, maçların hepsini kazanamazsın, önünde iyi bir fikstür var, çıkıp, oynayıp, devam etmek lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millet fazla güvendi Donk'a

Böyle yolda bırakır iste seni "Pogba"

bu maç bi ders olsun.evet sivası gözümüzde büyüttük,kazanabilecegimiz bi maçı kaybettik ama dünyanın sonu değil...ben her zamankinden daha iyimserim

Bu takim bu yan toplardan boyle goller yemeye devam ettigi surece ozellikle deplasmanlarda sikinti yasamamiz normal. Zaten maca gaz ile baslamis karsi takima karsi sacma sapan gol yiyorsun direnclerini iki kat daha arttiriyorsun

Geri
Üst Alt