17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Deplasman maçlarında Maicon gibi hantal birini oynatmak intihar olur..

Savunma Hakan Balta serdar aziz olsun..

Latovlevicinin oynaması hariç hiçbişeyden çekinmiyorum bu maç öncesi,tek korkum o Denayer bile kurtarır

Japon un hemen oynaması lazım.O keltoşu 1 saniye daha görmeye tahammülüm yok solda.Oynarsa zaten 3 puan hayal.

Forma adaletine bakarsak kadroya ilk önce gomis yazılmalı..

İki oyuncu arasında çok ciddi kalite farkı vardır.Gomis olmasaydı durumumuz ne olurdu bilmiyorum.
Fiyasko bir devre arası transfer dönemi geçirdik.Fernandonun eksikliğiyle kadro zayıfladı..Artık böyle oyuncu tercihleri konusunda çok basit hatalar yapacak lüksümüz yok.

Bu maçta hem gomis hem nagamoto oynamalı.Hatta belhandayı beğenmesemde bu maçta oynaması daha doğru olur düşüncesindeyim.Çünkü orta sahada selçuk,tolga ikilisi oynayacak.Bu yüzden belhanda oynamalı..Yasin klübeye çekilmeli.

Fatih Terim inşallah eren ve lato hatasına düşmez.Düşerse çok ciddi eleştirilir.Bu kadar basit hata yapmamalı.

Ben td olsam kimi oynatirdim o ayri mesele

ama gomis i oynattin , kotu oynadi mac da 0-0 bitti

pzt gunu terim in kapisini caldi eren "iste allah in adaleti hoca , ben verdigin sansi iyi degerlendirmisken boyle haksizlik edersen , simdi bana soyleyecek laf bulamazsin" dedi , terim sus pus kaliverir , haklisin demek zorunda kalir

boyle de bir risk var , lato yapamaz bunu , "ne oynadin ki konusuyorsun" der susturursun ...

Alacağımız 3 puan çok anlamlı olur.... Galibiyetle sadece 3 puan almamış olacağız...

denayer oynasın diyenler denayerin havadan berbat oldugunu havadan oynayan takımlara mutlaka asist yaptıgını unutmayın.

Ben td olsam kimi oynatirdim o ayri mesele

ama gomis i oynattin , kotu oynadi mac da 0-0 bitti

pzt gunu terim in kapisini caldi eren "iste allah in adaleti hoca , ben verdigin sansi iyi degerlendirmisken boyle haksizlik edersen , simdi bana soyleyecek laf bulamazsin" dedi , terim sus pus kaliverir , haklisin demek zorunda kalir

boyle de bir risk var , lato yapamaz bunu , "ne oynadin ki konusuyorsun" der susturursun ...

Gomiş oynasın kötüde oynasa kimse neden gomisi oynattın demez..o yüzden bunun hiçbir açıklaması yok.gomis oynar net

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

samet efendi robinhoyu ilk 11 baslatırmı acaba ? baslatırsa bizim sol tarafa tehlike demektir

Yav burada forvet alınsın diye millet aylarca ağladı neredeyse şimdi eren oynasın deniliyor:) yemin ederim şaka gibi 15 tane atmış adam tabiki o oynayacak madem adalet..

Tolgahan
Auremir Medjani Bjarsmyr Ziya
Ndinga Rybalka Hakan
Bifouma Kone Emre

Muhtemelen Sivas bu şekilde çıkar maça Robinho falan riskini almaz Samet,Önce kapanıp maçı tutmaya çalışır sonra Muhammet Demir,Robinho falan düşünür

Bence Sivas önde baskı uygulamaya çalışacak. Özellikle orta alanda Selçuk ve Tolga topu aldığında onlara baskı uygulayıp çıkmamızı engellemeye çalışacaklardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas o kadroyla iyi puan toplamış valla

Kone ve Bifouma iyi taşıyor Sivas'ı

Fazlasıyla rahatsız olduğum bir müsabaka.

sivassporu izlememişsinizdir beyler çoğunluk olarak lato oynarsa gerçekten işimiz çok zor sağdaki bifuma ve auremir leblebi gibi adamın içinden geçen oyuncular felç ederler latoyu, serdar ve maicon lazım adama yapışan cinsten hücum gücü şuanda çok iyi sivas ın solda japon oynamayacaksa denayer in oynaması lazım

Geri
Üst Alt