Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Deplasman maçlarında Maicon gibi hantal birini oynatmak intihar olur..
Savunma Hakan Balta serdar aziz olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon hantal hakan balta değil hakanın nerdeyse beli dönmüyor ki bu adam sürekli oynadigi zamanlarda böyleydi.Deplasman maçlarında Maicon gibi hantal birini oynatmak intihar olur..
Müthiş bir analiz kardeş tebrikler . Dikkat ediyorum çok değişik fikirlerin var hayretle karşılıyor ve saygı duyuyorumDeplasman maçlarında Maicon gibi hantal birini oynatmak intihar olur..
Forma adaletine bakarsak kadroya ilk önce gomis yazılmalı..
İki oyuncu arasında çok ciddi kalite farkı vardır.Gomis olmasaydı durumumuz ne olurdu bilmiyorum.
Fiyasko bir devre arası transfer dönemi geçirdik.Fernandonun eksikliğiyle kadro zayıfladı..Artık böyle oyuncu tercihleri konusunda çok basit hatalar yapacak lüksümüz yok.
Bu maçta hem gomis hem nagamoto oynamalı.Hatta belhandayı beğenmesemde bu maçta oynaması daha doğru olur düşüncesindeyim.Çünkü orta sahada selçuk,tolga ikilisi oynayacak.Bu yüzden belhanda oynamalı..Yasin klübeye çekilmeli.
Fatih Terim inşallah eren ve lato hatasına düşmez.Düşerse çok ciddi eleştirilir.Bu kadar basit hata yapmamalı.
Ben td olsam kimi oynatirdim o ayri mesele
ama gomis i oynattin , kotu oynadi mac da 0-0 bitti
pzt gunu terim in kapisini caldi eren "iste allah in adaleti hoca , ben verdigin sansi iyi degerlendirmisken boyle haksizlik edersen , simdi bana soyleyecek laf bulamazsin" dedi , terim sus pus kaliverir , haklisin demek zorunda kalir
boyle de bir risk var , lato yapamaz bunu , "ne oynadin ki konusuyorsun" der susturursun ...