Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA -
Fatih Terim, Sivasspor deplasmanında Nagatomo yerine Latovlevici ile başlayacak. (beIN Sports)
Fatih Terim, Sivas maçında orta sahayı Tolga, Selçuk ikilisiyle kuracak. Forvette Eren Derdiyok 11 başlayacak. Gomis yine yedek olacak.
(beIN Sports)
oturur ağlarım
linnes'i koysun sola çıldıracağim artik yeter ,latonun sol ayagina baslayim yaEren formda, o olabilir de Lato ile başlayacağını hiç sanmıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kazansak ne olur, kazanmasak ne olur, Fatih Terim Takımın başında bu daha önemli. Şampiyon olmasak da olur, Şampiyonlar ligine gitmesek de olur Fatih Terim Takımın başında. Evlatlarına sırt çevirmedi yine, Evladımız Selçuğun önünü açtı(Ndiaye satıldı) Evladımız Hakan Baltayı da Takıma çağırdı, ben Hamit Altıntopu da Takıma aldırır dedim ama, neyse. Dedim ya sen Takımın başında ol Şampiyonluk önemli değil

Kazansak ne olur, kazanmasak ne olur, Fatih Terim Takımın başında bu daha önemli. Şampiyon olmasak da olur, Şampiyonlar ligine gitmesek de olur Fatih Terim Takımın başında. Evlatlarına sırt çevirmedi yine, Evladımız Selçuğun önünü açtı(Ndiaye satıldı) Evladımız Hakan Baltayı da Takıma çağırdı, ben Hamit Altıntopu da Takıma aldırır dedim ama, neyse. Dedim ya sen Takımın başında ol Şampiyonluk önemli değil