17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Bein spora göre eren ve lato başlayacakmış 11de . Lato hadi anlıyorum nago yeni geldi diye de eren olayı aklıma gomis sakatim olayı yalan mıydı ve hoca tavır mi aldı sorusunu getiriyor . Eğer eren oynarsa bunun başka mantıklı açıklaması yok, Eren ısınsın diye lig sonuna kadar Gomis yedekte kalır bu mantıkla. Anlamadım gitti ya neyse bakalım kim çıkacak

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar/Denayer
Nagatomo/Linnes
Tolga
Donk/Selçuk
Feghouli
Belhanda/Yasin
Rodrigues
Gomis

Eren ve Latonun süre alacağını hiç sanmıyorum

Ne ereni arkadaş çıldırtmasınlar insanı zaten zor maç ...

Eren'in nesi formda ya boş kaleye 2 gol attı diye formda yaptınız adamı. Gomis dün kupa olmasına rağmen her yere saldırıyor adam. Osmanlı maçında son 15 dakika bile çok etkiliydi. Hocayı severim ama Eren tercihi yanlış olur. Puan kaybı için içimizdeki İrlandalılar hazır bekliyor zaten.

Hoca böyle çıkar:

Muslera

Mariano Maicon Denayer Latovlevici

Rodrigues Selçuk Tolga Yasin

Feghouli

Eren

Bein'i takmayın renktaşlar haftalar önce de bir kadro verdiler 3-4 isim farklı çıkmıştı eski kalitede değiller bu konuda.

eren 80 dk osmanlı,75 dk da konya maçında oynadı.golü de yok,hem yorulmustur da...kayseri maçından sonra gomisi takımın omurgasından sayan fatih terim böyle bişey yapmaz herhalde.neyse olumsuzluga alısıgız..kazanalım yeter.

rakipler çok önlem alıyor gomise. Erenle pek uğraşmıyorlar kendini kaybettirebiliyor ceza alanında.

Lato’nun golü var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kesinlikle kaleciside evlere şenlik.
maç başı 0-2 falan olursa kayserideki gibi antreman maçına döner.

Gomis 'e çok iş düşüyor Rodrigues-Mariano-Feghouli filan belli bir kalitede oynuyor hemen her maç önemli olan Gomis 'i o istediği pozisyonlarla buluşturabilirsek maçı tek başına koparır Gomis attığı gollerle ...

Kazanin.. gerekirse cirkefleserek alin maci. Bok gibi oynayin. 1 Posisyon bulup 1-0 kazanin

Bu kadar cekinmeyin . Sivas kim ? Boyle korka korka gittigimiz kritik sivas maclarindan birinde umutla filan 4 attiydik sanirim

bir sampiyonluk senesinde 5 attiydik

sivas kim allah askina

Ne Eren'i ya olmaz öyle şey! Gomis'in cezası sakatlığı vs.. yoksa Gomis oynar bu kadar net. Bunun tartışmaya açık bir tarafı yok. Eren rotasyonda iş yapsın kafi daha fazlasını beklemiyorum. Hocanın da böyle saçma sapan bir hamle yapmayacağını ümit ediyorum.

Geri
Üst Alt