17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

4 tane sallariz..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni sol bekten ziyade orta saha düşündürüyor.Donk-Tolga oynamalı ama Selçuk-Tolga olacağı kesin.Selçuk fizik olarak yetersiz.Hocanın ısrar etmemesi lazım.

Cekinecek bisey yok ama salaklarin dun 2 puan birakmalarindan sonra hakemin performansi maci cok etkileyecek.
Kayserideki.gibi mac basi 0 2 yaparsak farka gider mac. Sivas geriden gelip dis gosterecek bir takim asla degil.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben daha çok koş koş bir maç bekliyorum orta sahaların anlamsız kaldığı tek topla çıkılan ani ataklar gidip gelen bir maç bu oyunda ilk golü biz atarsak farka gidebiliriz ama yersek sıkıntı anlar başlar

Sivas tan korkacaksak konuşmayalım hiç yenilersek bile oynayarak yenilmeliyiz

abv juve

Ben daha çok koş koş bir maç bekliyorum orta sahaların anlamsız kaldığı tek topla çıkılan ani ataklar gidip gelen bir maç bu oyunda ilk golü biz atarsak farka gidebiliriz ama yersek sıkıntı anlar başlar

inşallah samet gaza gelir de büyük maç diye yeni transferleri direk 11e koyar emre kılınç ve hakan yandaş yerine

rahat bir maç olur o vakit fakat bu çocuklar oynarsa yorar bizim orta sahayı

Sivas maçı kamp kadrosu:Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Cedric Carrasso, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

Son düzenleme:
Sivas maçı kamp kadrosu:Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Cedric Carrasso, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

Sol bek izleyeceğiz artık sol bek :D

sivasa bir japon getiriyoruz bize teşekkür etmeliler.

Tahammül etmeyecek,inat edecek.Ama Lato oynasın veya oynamasın bu maçı kazanmalıyız.Sonuçta rakibimiz Lato'nun en büyük taliplisiydi.Bir de onların sol bekini düşün :)

Yani aslında Fatih hoca Galatasaray'ın zararına olacak bir şeyde inat edeceğini sanmıyorum, tek inadı esas mevkisi sağ olan Linnesi oynatmamasıydı bence. Yuto'yu direk monte eder inşallah 11'e en azından böyle olmasını umuyorum :D

Lato kadro dışı kalsın 12 yabancı oluyor işte tamam

Geri
Üst Alt