17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Denayer formda. Kesinlikle Denayer. Donk Selcuga gore onde. Ikiside baktigin zaman agir yan pas ve garanti pas agirlikli oynuyor. Ancak Donk fiziksel olarak onde ve ayrica boyuda var.

Duran toplarda cikip vurabiliyor. Yasin/Belhanda bu en zor olani. Yasin topla alisverisi zayif oyuncu ancak hirsli caliskan defansina yardim eden bir oyuncu. Ayrica Belhanda ya gore gole

daha yakin. Belhanda ise bir pas ile isi bitirebilecek oyuncu. Ancak cok daginik, laubali ve ayni zamanda fizik olarak yetersiz. Pek bekini de takip etmez. Yinede ben hucum futbolu

gormek istedigim icin belhanda diyorum.

Kone ile boğuşabilmesi için Serdar,Daha fazla maç ritmi olduğu için Selçuk,Daha çok pres yaptığı için Yasin oynayacak diye düşünüyorum ama dediklerine katılıyorum Donk ve Belhandayı özellikle görmek isterdim bu maç

0-4da hemfikiriz dimi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

ziya ileri cok cıkıyo son maçlarda,ortaları da isabetli.feghouli cıkmasına müsade etmemeli.ve mariano ile biz felç etmeliyiz ziyanın oldugu o kanadı....önce basaksehir puan kaybetsin de sonrasında dısardayım zaten...

Hava şartları çok zor...vallahi 1-0 olsun bizim olsun....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Cok kötü bir heyecan basti... Yarin ya basak sampiyonluga dev adim atacak, ya da biz ortak olup Sampiyonluk yarisini ikiye indirip, ilk ikiyi bana göre garantilemis olacagiz

Kone ile boğuşabilmesi için Serdar,Daha fazla maç ritmi olduğu için Selçuk,Daha çok pres yaptığı için Yasin oynayacak diye düşünüyorum ama dediklerine katılıyorum Donk ve Belhandayı özellikle görmek isterdim bu maç

Belhanda bu macta küfür manyagi olur. Bos bos top kaptirip, o berbat havada ve zeminde daha cok pas hatalari yapip, son sevdiklerini de kaybeder

Şampiyonluk yolundaki en önemli düğümlerden birisi. Puan kaybına tahammülümüz olmamalı. Başakşehir kaybetse veya berabere bile kalsa yok. Kesinlikle yenmeliyiz. 1-0 olsun bizim olsun maçları bunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muslera
mariano maicon denayer yuto
linnes selçuk donk(tolga) garry
feghouli gomis

böyle bir çılgınlık yapılabilir.fegh biraz daha 10 numara gibi oynar(alex tipi)
enerjik bir kadro olur.
(selçuk maç resminde var yani oynuyor)​

Cok kötü bir heyecan basti... Yarin ya basak sampiyonluga dev adim atacak, ya da biz ortak olup Sampiyonluk yarisini ikiye indirip, ilk ikiyi bana göre garantilemis olacagiz

garantileme demek icin biraz erken
ama 3 ve 4. sıradakilerin üstündeki baskıyı arttıracaktır

bugun Galatasaray'in maci olan bir gun

..
9b3d788c5cce23acfa5ff1039f6c6f8a.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri deplasmanı Sivas deplasmanından her türlü daha zor bir deplasmandı

Bence biraz sıkıntılı geçse de maç kazanmasını bilicez ...

Günaydın. Hakikaten puan kaybedeceğimizi mi düşünüyorsunuz?

Şampiyon Galatasaray arkadaşlar! Tadını çıkarın.

Geri
Üst Alt