17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

yeter artik mal muslera bu kacinci mac.
her mac takim senin bokunu düzeltmek zorundami.
biktik artik yahu !

Dedik abi günlerce yazdık burada hayal satmaya gerek yok bu orta ile zor maç hayır donk u oynatırken neyi hayal ettiler acaba bu adam bu işte ne yapabilir başka? Şuan bu ortasaha gençlerbirliğinde oynamaz .. ah fernando ahh yaktın bizi..

1 milyon euroya orta saha kiralamayıp onlarca milyon eurodan olmak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol Selçuk' u çoktan bırakmış o bırakmadan, Belhanda' nın kendine hayrı yok, girseler de bir şeyleri değiştireceklerini sanmıyorum. Ben olsam Eren' le Sinan' ı alırım. Direk Eren' in kafasına şişiririm topu, eldeki orta saha oyuncuları ile modern futbol oynanmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nasil oyun lan? Lider olmak icin firsat gelmis boyle oyun mu oynanir beceriksizler

Mariano berbat

Donk ve Tolga'nin sahada ne yaptiklari belli degil

Yasin ve Garry sahada yok

Gomis Burak ile gol krali yarisinda degil ofsayt yarisinda

Derhal Sinan ve Belhanda oyuna gitmeli, hemen hemen

Çok net Yasin ve Donk ile olmayacağı. Ben olsam Eren ile Selçuğu sokardım. 4-4-2 yapardım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortada bir şey yokken,Muslera'nın hediye ettiği kornerden gölü yedik.Çomarların bir şey oynadığı yok.Baskı yiyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Baskı kurmakta çok zorlanıyoruz ama. Ataklar 10 saniyede sonuçlanıyor, top tekrar bizim yarı sahaya geliyor. Bu yüzden Selçuk ya da Belhanda girmeli. İkisi birden girmemeli, o zaman da çok yavaşlarız. Sinan ise bana göre şart çünkü Yasin'in yaptığı herhangi olumlu bişey yok.

İkinci yarı 4 4 2 ye dönelim. Bu orta sahayla pas yapmak imkansız. Yasin çıkıp eren gitmeli. Feguli sağa. Donuk un yerine de Selçuk(Selçuktan medet ummak utanç verici, belirteyim) belki arkaya pas atarak ya da kanatlardan kafa golü bularak puan alabiliriz

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Sivası hiç beğenmedim kendi kendimizi yeniyoruz . Ne hakemin ne sivasın bi rolü yok

Evet arkadaslar, maglup oluyoruz. Yani oyuncularimiz b.ktan, 20 yeni transfer lazim, yeni teknik direktör lazim dimi arkadaslar..
Sen ne tavsiye ediyorsun birader? Şurada maç içinde aksadığını düşündüğümüz noktaları yazıyoruz kimsenin hoca gitsin dediği yok. Futbol hakkında yazacaksan yaz aksi takdirde kes sesini artık. Devamlı aynı kişiler içi boş aynı laflar. Millet zaten kötü bir ilk yarı sonrası gergin üstüne bir de böyle hiç bir baltaya sap olamadıkları aşikar olan adamlar burada ahkam kesiyor.

Son düzenleme:
Muslera
Mariano Maicon Denayer Naga
Tolga Selçuk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

2.yarı banko bu takıma geçmeliyiz yoksa bu maç gider

Valla ne yalan söyleyim reis bende Belhanda 'yı beğenmeyenlerdenim ama Yasin denen vitaminsiz oynayacağına 1000 kere Belhanda oynasın bir adam top tepmekten başka bir işe yaramaz mı yav ?

Madiayeciler çok mutludur ulan bu orta saha ile ne olacak ya

Pozisyona giremiyoruz hiç Belhanda ya da Selçuk'tan birisi girmeli

Yasin tekme tokat dövülerek çıkartılmalı her topu kaptırdı

Rodrigues'e 2 top geldi de pozisyon oldu daha çok kanat atağı yapmak lazım

Geri
Üst Alt