17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Sen ne tavsiye ediyorsun birader? Şurada maç içinde aksadığını düşündüğümüz noktaları yazıyoruz kimsenin hoca gitsin dediği yok. Futbol hakkında yazacaksan yaz aksi takdirde kes sesini artık. Devamlı aynı kişiler içi boş aynı laflar. Millet zaten kötü bir ilk yarı sonrası gergin üstüne bir de böyle hiç bir baltaya sap olamadıkları aşikar olan adamlar burada ahkam kesiyor.
Gerizekalının biri cevap vermeye gerek yok Kenan . Kendi kendine oynuyor ergen boşver

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçı gazla falan çevirebiliriz lakin çevirsek bile şu kadro ilerisi için iyi sinyaller vermiyor. Daha ciddi rakiplerle karşılaşacağımız maçlar olacak, derbiler olacak. O maçlarda ne halt edeceğiz muamma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın ilk 2 ye girmesi mucize gibi bişey...

İnsan hiç olmazsa bir tane kanat forvet kiralar..

Geçen hafta da dedim 2.yarı cinnet günlerimiz başlayacak..bu da sivas maçıyla başlar demiştim..

Keşke yanılsam ama bu takım yetersiz bu takım tt arena gülleriyle dolu

1- Linnes a haksızlık yapıyor FT.. O Linnes bu Japondan da çok daha iyi oynar.
2- Bu takım bal yapmayan arı gibi.. Belhanda ve Selçuk olmayınca çok duz takım oluyoruz.
3- Yasin formsuz..

Bütün takım kötü yapacak birşey yok.

Bu haftayı değerlendiremiyorsan bir daha da böyle şanslar zor gelir eline.

Abi benim yillardir anlamadigim konu duran top savunmasi. Yahu allah askina o kadar td degistiriyoruz, su duran toplardan gol yemeye devam ediyoruz, her korner her serbest vurusda „ha simdi yiyecez“ diyorum ve bi ton kez yedigimizi hatirliyorum. Bunlar antrenman da ne b.k yapiyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gerçekten sivas 'ın iyi oynadığından filan değil biz çok kötüyüz Mariano'dan Gomis 'e kadar bir varlık gösteremedik şu ana kadar üzerine birde Muslera 'nın durduk yere yaptığı bir hata yüzünden geriye düştük

Konya maçının devre arasına olduğu gibi yine söylüyorum eğer doğru değişiklikler yapılırsa ikinci yarı bambaşka bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum
Serdar-Belhanda-Sinan üçlüsünden en az ikisiyle başlamalıyız ikinci yarıya ...

Takım 2. yarı bir reaksiyon verecektir. Biraz futbol şansımız olursa bence maçı alırız.

Bu ilk 11 neyin nesi Allah askina
Fernando yoksa ortasaha Selcuk Tolga Belhanda oynar
Bu kadar basit ulan

Fegh sag kanatta oynar, bilemedin solla degismeli oynar, bu kadar basit

Fegh Garry Yasin ayni anda oynamaz, bu kadar basit

Ama illa sapkadan tavsan cikarmaya calisacaklar
Hayret bisey yaa

Bu maç dönmeli

Victoria LopyrevaOnaylanmış hesap @LopyrevaVika 32 dk.
Hey! All @Galatasaray @GalatasaraySK fans! Let’s support the team right now and give them the energy and positive vibe to go back at the 1 place!

270a-1f3fd.png
26bd.png
1f981.png
V

Saplarım

Hocaya kızmaya gerek yok. Maçları takip eden 100 Galatasaray lıya bu mac için en iyi 11 çıkar deseler 98i bu kadroyu cikarirdi

Abi benim yillardir anlamadigim konu duran top savunmasi. Yahu allah askina o kadar td degistiriyoruz, su duran toplardan gol yemeye devam ediyoruz, her korner her serbest vurusda „ha simdi yiyecez“ diyorum ve bi ton kez yedigimizi hatirliyorum. Bunlar antrenman da ne b.k yapiyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ayak tenisi renkdaş.

Donk ve Yasin'de bu kadar ısrar edeceğine Sinan ve Belhanda'ya şans verse bambaşka olurdu.

Belhanda sağolsun yasin nefretimin ne kadar kuvvetli olduğunu hatırlamış oldum. Bu kazma embesili izleyeceğime belhanda oynasın 10 milyon vermişiz zaten giren girmiş.

Ayrıca Donk-Tolga orta sahası da son 2 yıldaki kanser anılarını anında tazeliyor anasını satayım..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pozisyona giremememizin tedavisi Selcuksa biz zaten hic sampiyonluk ile ugrasmayalim.

Al iste Belhandayi Selcugun kondisyonu 20dk belki oynar.

Bizim bi sezonda yediğimiz duran top gollerini başka takımlar 5-6 sezonun toplamında anca yiyor.

Ben böyle birşey görmedim hayatımda.

sent via GSC

Doğru değişiklikler gelirse come back gelecek hadi bakalım

Geri
Üst Alt