17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Erman Toroğlu muslereya saydırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O degil de biz golü musleranin ukalaligindan dogan kornerden mi yedik? Yoksa baska bi korner miydi??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ndiaye den ettiğimiz kar parası İşe yaramayan Belhanda nin bonservisini bile ödemiyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Serdar Aziz bence takımdaki en iyi stoperimiz.
Hocanın ona niye taktığını anlamadım.

Gol net Muslera'nın hatası

Topa çıkmaktan korkuyor resmen, golü izleyin

Muslera önde adam kafa vuracağı zaman arkaya çekilip sağa atlıyor, bunun yerine çıkıp topu çok rahag yumruklar

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nando bu maç bu hatayı yapmamalıydın, çok pahalı bir hata bu.. Cidden çok kızdırdı beni.

Iki bekimizin boy ortalamasi 1.60,sonra neden Duran toptan gol yiyoruz

selçuk-donk
yasin-belhanda

başlamamız lazım. 60 a kadar gol gelmezse

eren ide sokup çift forvet oynamalıyız

Selçuk, Belhanda'yı al en azından oyun kontrolü bizde olur, saçma sapan pas hataları yapmayız.

Son düzenleme:
Aman belhandayi alma futbol yemiş yutmuş arkadaşlara yeni hedef olmasın

abv juve

Yasin formsuz diye burda 50 kere dedik yaw adamın tek işi boş kaleye gol atmak o olmayınca takımı sabote ediyor böyle

Tamam Belhanda kurtarıcımız demiyorum ama Belhanda 'nın en azından bir şeyler yapmaya ihtimali var Yasin sadece top tepip duruyor arkadaş bu ne

Aynı şey Donk içinde geçerli kesinlikle Selçuk ile başlamak lazım ikinci yarıya ...

Terim'e çok koz verdiler şuanda içersini dağıtıyordur. Baskı yok, pas yapmak yok, bek bindirmesi yok, içinden geçiyordur Fegh-Tolga-Denayer dışındakilerin.

Baskı kurmakta çok zorlanıyoruz ama. Ataklar 10 saniyede sonuçlanıyor, top tekrar bizim yarı sahaya geliyor. Bu yüzden Selçuk ya da Belhanda girmeli. İkisi birden girmemeli, o zaman da çok yavaşlarız. Sinan ise bana göre şart çünkü Yasin'in yaptığı herhangi olumlu bişey yok.
Set oyunu çözer bu işi dönen topları almak

abv juve

Yasin - Sinan değişikliği yapmamız lazım bence Sivas çok da iyi takım değil sen topunu oynamazsan lig sonucusu Karabük bile şov yapar sana...

Hocaya kızmaya gerek yok. Maçları takip eden 100 Galatasaray lıya bu mac için en iyi 11 çıkar deseler 98i bu kadroyu cikarirdi

Yasin in formsuz olduğunu marslılar bile biliyor..

Donk oynamaz...selçuk leş..

Gomis eren çidt forvet çıkarsın..

Alt yapıdaki senegalli çocuğu denemek gerek aykut kadar mı yüreği yok fatih hocanın

Geri
Üst Alt