- 2 Nisan 2012
- 43.096
- 22.172
- 2.888
Allah'ın izniyle çeviririz, hadi biraz da şans olsun yanımızda ve toparlanmış bir vaziyette başlayalım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. Yari Donk 1 gol atar kornerden Yasinde 1-2 asist yapar tekrar kral oyuncu olurlar. Salla bosver rdas. Dansozden bol ne varEvet arkadaslar, maglup oluyoruz. Yani oyuncularimiz b.ktan, 20 yeni transfer lazim, yeni teknik direktör lazim dimi arkadaslar..
Başka takımı destekleyebilirsinCiddi ciddi bu rezil takımdan bişeyler bekliyorsunuz pes valla
İyi de bizim beklentimiz seni neden bu kadar geriyor,beklentin yoksa da neden maci ve burayi takip ediyorsun mantikli bir aciklamasi var miCiddi ciddi bu rezil takımdan bişeyler bekliyorsunuz pes valla
Senin beklentin nedirCiddi ciddi bu rezil takımdan bişeyler bekliyorsunuz pes valla
Ben sana bu laflarını yediririm ama dua et maçın ikinci yarısı var. Şu maç bitsin, şu maçı senin gibi boş provokatörlere rağmen kazanalım ben sana ondan sonra yazacağım kim olduğumu.Baska mesajim yoksa yok sana ne ispat edecem cocuk. Ah canim kötü bir ilk yari izlemis, agladin mi la? Sen kimsin ahkam kesiyorsun emir verir gibi? Kimsin lan sen?
Bak sana tavsiye veriyorum, git diger konulara dram yap bir daha gelmiyorum diye fln. Ademden sonra gevezeligi en iyi yapan sensin zaten, hadi cekil karsimdan.
Evet arkadaslar, maglup oluyoruz. Yani oyuncularimiz b.ktan, 20 yeni transfer lazim, yeni teknik direktör lazim dimi arkadaslar..