17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Allah'ın izniyle çeviririz, hadi biraz da şans olsun yanımızda ve toparlanmış bir vaziyette başlayalım!

Tolga gayet iyi oynadi. Donk ise bu daha iyisi yok. Alternatifi Selcuk. Al birini vur otekine. Aglamaya gerek yok.

Ftor hocam değişiklik yapmamış. Tudorvari hareketler.

Bu Yasin kadro disi kalmadigi sürece cok böyle mac izleriz. Adam aldigi her topu b.k ediyor, simdi sansa 1 gol atar yine sözlesme uzatilsin muhabbeti baslar.

Baska mesajim yoksa yok sana ne ispat edecem cocuk. Ah canim kötü bir ilk yari izlemis, agladin mi la? Sen kimsin ahkam kesiyorsun emir verir gibi? Kimsin lan sen?

Bak sana tavsiye veriyorum, git diger konulara dram yap bir daha gelmiyorum diye fln. Ademden sonra gevezeligi en iyi yapan sensin zaten, hadi cekil karsimdan.
Ben sana bu laflarını yediririm ama dua et maçın ikinci yarısı var. Şu maç bitsin, şu maçı senin gibi boş provokatörlere rağmen kazanalım ben sana ondan sonra yazacağım kim olduğumu.

ikinci yari gol festivali var rahat olalim

Fatih Hocanin ilk buyuk yanlisi bence. Su ilk yaridan sonra oyuncu degistirmemek

Fernando'nun uzun süre sakat olduğunu bildiği halde Ndiaye'yi gönderen ,üstüne hiçbir oyuncu almayan net olarak haindir şampiyonluğu eliyle vermiştir.

Bakıyorum da forumda hemen herkes teknik direktör olmuş.
Biraz sakin olmakta fayda var.Maç henüz bitmedi.
Muskova’nın o hatası olmasa Sivas’ın gol falan atacağı yoktu.

Geri
Üst Alt