17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Bu maçta da anladık ki Feghouli ve Belhanda aynı anda sahada olmalı. Oyun kontrolünün bizde olması için oyun zekası yüksek birkaç isim sahada olmalı

Fernando nun sakatlandığı o ana lanet olsun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güntekin derin bir oh çekmiş halini gördüm... Kapat kapat

en zor maçımızdı gerçekten umarım bir daha böyle bir maç senaryosu ile karşılaşmayız.Birde şanssız takımız x takım şunları takır takır atıyor.Allahtan başakşehir fenevle oynuyor biz içerde oynuyoruz

Haftaya lider olabiliriz.Lakin artık belhanda ilk 11 kesinlikle oynamalı takımda feghouli ve belhandadan başka yaratıcı oyuncu yok.

Allahınızı severseniz neyi zordu?Çomarlar hiçbir şey oynamadı.Şu rezillere mağlup olmayı becermek büyük iş.

bu mac ilk önce kaleciden baslayacan böyle mallik olmaz bari hata yapiyorsun top cikip korner oluyor.
bari önceki haftalarki hatalarindan ders alip direklere adam al oda yok.
tam bi malllllllllll.

Sivas'ı yendiğimiz sezonlar da şampiyon oluyormuşuz
İstatistik
Yenemediğimiz de olamamışız

Ben herşeyiyle bugün karamsarlığa gömüldüm

TapaTalK

1 macla takimini satan sozde taraftarla dolu buralar.

Iyi ki benim gibi ilk sampiyonlugu 17 yasinda yasayan (3 yasindakini hatirlamiyodum hali ile !) adamlar degilsiniz ha !

Dun ovdugu adami bugun cukura gommeler, sampiyonluktan vazgecmeler vs vs !!

Bugun dostum, askim hayatim dediginizi yarin unutursunuz siz!!

Yazik vallahi.

Gomis ve Mariano cok kotu oynadi. Denayerin penalti pozisyonunda itme var. Cogu hakem vermez verene de neden verdin lan diyemezsin cunku itme bariz sekilde var.

Yasinin forma giymesini istemiyorum ilk 11 de. Sirf bekine yardim ediyor diye bir topcu Galatasarayda oynayamaz.

Ridvanin keyfi yerinde. Mutluluktan uçacak.

Simdi fernando nisanda dönüyordu demi? Biz de bunu bile bile partneri badouyu ac köpekler gibi üc kurusa yolladik demi? Sonra da orta ikiliyi tolga donk gerizekalilarina emanet ettik demi?

Eee haketmisiz bu durumu...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fatih Terim'in oyun felsefesi 2013'de bitti, kendine yeni bir futbol felsefesi bulsun, bunuda uygulamaya baslasin.

Hoca kendi eliyle mac veriyor, yazik gunah.

Denayer 2 mac iyi oynadi ne oldu yani? Aynisi Donk ve Yasin isimli gerizekalilar icinde gecerli.

Hoca sinifta kaldi, maci kendi verdi

3 mac'tir eziliyoruz.

malesef o oyun felsefesini uygulayacak kadro yok donk zaten 1 kişi eksik oynatıyor ortasahayı.
Acilen fernando dönmeli emin olun çok farklı olur bu takım yeterki belhanda her maç şöyle oynasın.Gerçekten hucum olarak epeyi zenginlik kattı takıma.

yasin artık yedekten girer tahminen.fırsatı değerlendiremedi.hoca yanlıslar yapsa da bu maçı kazanabilirdik,öyle bi noktadaydık.önümüze bakmalıyız.şu bi gerçekki belhanda oynamaya karar verdiğinde büyük tehlike rakip için.feghouli de artık kanada geçmeli.

Hiç kimse tetikçi hakemi görmemiş. O olmayan penaltıyı vermeseydi dönerdi maç

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aptal sinan orada aşırtmak yerine kaleye abansa gol olacak
son dakika mal gibi kafa vuruyor
gomise bıraksa yine gol
iki tane gol pozisyonunun icine sıctı

Çözüm belli... Fernando gelene kadar

_________Maicon__Serdar
_____________Denayer
________Xelcuk______Belhanda
Feghouli________Gomis______Rodrigues

Son düzenleme:
Şampiyonluk maçımızı yitirdik yaw çok kötü oldu en kötü beraberlik kabulümdü

Gomis ve Mariano cok kotu oynadi. Denayerin penalti pozisyonunda itme var. Cogu hakem vermez verene de neden verdin lan diyemezsin cunku itme bariz sekilde var.

Yasinin forma giymesini istemiyorum ilk 11 de. Sirf bekine yardim ediyor diye bir topcu Galatasarayda oynayamaz.

bikere pozisyon disarda olusuyor.

Geri
Üst Alt