17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Ya arkadaş terim bu kadar tecrübeli adamsın aksak denayeri serdara tercih ediyosun, yasine bu kadar nasıl sabrettin aykuta kızıyoruz sen aynısını yapıp çift ön libero yapıyosun zaten takımda orta saha kalmamış iyi kötü tekniği olan belhandayı kesiyosun.Belhandayı 8 oynat 10 oynat sol kanat oynat ama bu yoklukta bu kadar yatırım yapılan bu adam yedek kalmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu orta saha şampiyon olmaz. Fatih terim donk-tolga ikilisi ile maçı vermiştir. oyuncu değişiklikleri ise tam rezaletti, ilk yarı bitmeden donk ve yasin çıkmalıydı. Güzelim hafta sonunu hiç ettiler.

Abicim Tudorun oynattigi oyunculari ve oynattigi oyunu oynatacakti, tek yapmasi gereken derbilerde de ayni takimi ayni oyunu oynatacakti, a sana sampiyonluk

Ha fernando mu yok, mecbursun koyacaksin selcugu
Ndiaye gitti mi, Tolga’yi oynatacan
Garry solda Fegh sagda, arada degismeli oynayacaklar
Belhanda ön orta, forvet arkasi
Biti gitti iste

Ha birsey daha diyeyim, Linnesi silbekte begenmeyen net ozurludur

böyle kötü rakipe karsi puanlari birakiyorsun nasil sampiyon olacan.
neyse artik.

Maç öncesi Donk öküzünün ilk 11'de olduğunu gördüğüm an ümidim kırılmıştı yemin ederim. Hocayı çok severim, benim için yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir ama Allah rızası için şu kalasta ısrar etmeyi bıraksın.

FT nin transfer işlerinden anlamadığını bir kez daha gördük..

Bu Japon ne yahu???

Rakipler bol bol gülmüşlerdir..

Ne teknik var, ne fizik.. Ne hucum var, ne defans.

Ilahi FT..

Bu Tudor'un gazabı mı yoksa??

Gomis ve Mariano cok kotu oynadi. Denayerin penalti pozisyonunda itme var. Cogu hakem vermez verene de neden verdin lan diyemezsin cunku itme bariz sekilde var.

Yasinin forma giymesini istemiyorum ilk 11 de. Sirf bekine yardim ediyor diye bir topcu Galatasarayda oynayamaz.

marianonun yerine adam gibi bir sag bek lazım
bu herifin futbolla alakası kalmamıs
sabri yüzünden gözü boyandı insanların
linnes bile daha cok is yapar

Elestirilerin aksine Donk cok kotu bir top oynamadi. 2-3 tane salak pas hatasi yapti onu zaten bekliyordum. 2-3 tane beklemedigim cok iyi derin pas ve uzun pas atti.

Sivas top oynamadan enerjisiyle kazandi. Boyle kayiplar olabilir. Neticesinde cok kaliteli ayaklara sahip bir takim degiliz. Sacma sapan gol yiyince cevirmek guc.

Allahınızı severseniz neyi zordu?Çomarlar hiçbir şey oynamadı.Şu rezillere mağlup olmayı becermek büyük iş.

zor deplasman ve çıkacak kadro 3 aşşağı 5 yukarı herkes tarafından biliniyordu donk ve tolgayla oynadık 2 işe yaramaz adam sağolsun geri kalan bütün oyuncularımızda onlara ayak uydurdu

Gomis mariano muslera denayer malesef berbattı üstüne bunlara yasin eklendi.Yapacak bir şey yok

Terim hocam 2. yarıya nasıl olurda donk-tolga başlarsın
ilk yarı 3 top yapamadık görmüyormusun. 2. yarıya belhanda yada selçukla başlamalıydın. maçı en çok isteyen adam feguli onu da oyundan aldın. yasin dururken nasıl feguli yi çıkarırsın. Malesef sana yakışmadı be hocam

Sivasın penaltısı penaltıyla alakası yoktu. Biz genede ağlamıyoruz Aykut efendi

Beşiktaş Bursaya (kötü takım)
Fener kendi sahasında gençlere(kötü takım)
Başakşehir Konya'ya (düşmeye oynuyo)
Puan kaybetti
Biz de BJK yi ve Başakşehiri yenen Sivas'a yenildik.YANİ ALT TARAFI FARK YARATAMADIK.Zor bi deplasmanı da öyle ya da böyle atlatmış olduk.Herkes puan kaybediyor biz de Bugun herkes gibiydik hepsi bu.
Karalar bağlamaya gerek yok.Daha 14 maç var.
Şampiyon olacağız.

belhandayı yedek bırakan fatih hocayı öven sizdiniz...belhandaya yedek kalmakta yaradı bence.oynadıgı maçlarda skora etki ediyo,kendini belli ediyo.bu maça evet yazık oldu ama böyle cok maç yasadık.önümüze bakalım

marianonun yerine adam gibi bir sag bek lazım
bu herifin futbolla alakası kalmamıs
sabri yüzünden gözü boyandı insanların
linnes bile daha cok is yapar

Mariano teknigi ve futbol zekasi bir beke gore cok ust duzey bir oyuncu ancak orta kalitesi dusuk. Ve en onemli sikinti cok agir. Ligin en agir beki olabilir.

Maç öncesi Donk öküzünün ilk 11'de olduğunu gördüğüm an ümidim kırılmıştı yemin ederim. Hocayı çok severim, benim için yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir ama Allah rızası için şu kalasta ısrar etmeyi bıraksın.
Donkun sayıf takımlara karşı oynadığı etkili oyunu kandırmış hocayı net olarak.
Biraz iyi takımlara karşı dökülüyor işte resmen.

Antalyaspor maçını alırız, Kasımpaşa deplasmanı yine en iyi beraberlik olur.

Sivasi kucumsemeye gerek yok rakiplerimiz yenildi burda. Duzgun ataklari bile yokken 2 gol attilar. Hocanin degisikliklerinin etkisi de var ama takim inanilmaz kotuydu. Trabzon macinin aynisini oynadi takim

son 10 dk maç 2-4 lehimzie bitebilirdi.cok gol kaçırıyor,hala duran toptan gol yiyoruz.bunu düzeltmek zorundayız.

Donk’a sövenleri anlamıyorum ne bekliyorduz ki sorun onu oynatanda.

Geri
Üst Alt