17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Donk olsun Lato olsun bu adamlara bu kadar neden sallıyoruz arkadaşlar anlamış değilim...Bu adamlar büyük takımda bırakın 11 oynamayı ilk 18 de bile bulunacak adamlar değilller bir şekilde kadroya alınmışlar yapılan saçma sapan takım planlamaları ile bu adamlara muhtaç ettiler bizi...Önümüzdeki hafta Donk ve Yasin kesinlikle ilk 11 de olmamalı...

şu da bi gerçekki çıkan ilk 11i herkes begendi.sinan oyuna girsin diye kendinizi yırttınız ama sinan 2 gol kaçırdı.belki yasin atacaktı onları.fatih terimle maçlar bu şekilde yaşanıyo arkadaşlar.bu heycanın tadını cıkarmaya bakın : ) maç dönebilirdi gercekten ama olmadı ,ne yapalım...bakarsınız haftaya lider oluruz

Halı saha maçı yapıyoruz arada kalecimiz Çok Kötüydü
Arkadaşa dedimki bırak ben geçeyim biraz..
Yan toptan gelen kafa topunu çıkardığımı görünce "Bundan sonra bana kufretsen birşey demem" Dedi
Muslera Artık Oynamasın!!!""

Zaten rezalet bir orta sahamız var Belhanda'yı orta saha ikilisinin önünde oynatmadığımız er maç rezil oluruz.
Tolga-Selçuk veya Donk her neyse önlerinde muhakkak Belhanda olmalı en azından hiçbir şey yapmasa bile gelir orta sahadan top çıkarır

Çok güzel geçecek olan hafta zehir oldu.

benim pekte üzülmediğim bi maç açıkçası.biz önde baskı kurdugumuzda sayısız pozisyona giriyoruz.son 10 dk sivası 4lük yapabilirdik.deplasmanda bile bu güzel bişey.sadece laubaliği bırakma vakti geldi,o kadar.iyi geceler

Takaşiye ilk geldiğinde leş diyordum gelince kanım kaynamıştı ama Linnesten zerre fazlası yok,Denayerde gitti şimdi Muslerada cezalı bu kadar kötü maç olabilirdi

tek maçla şampiyonluk falan gitmez. Terim oyuncu değişikliklerini doğru yapsın şampiyonuz.

Kayıplar olacak ona çok takılmadım da böyle maçların belli bir bölümünde uyuyoruz ya hasta oluyorum. Tabi Sivas'ta geri çekilerek bize fırsat verdi ama maç hocaya yazılır değişiklikleri bir 10 dk önce yapsa dönerdi.

benim pekte üzülmediğim bi maç açıkçası.biz önde baskı kurdugumuzda sayısız pozisyona giriyoruz.son 10 dk sivası 4lük yapabilirdik.deplasmanda bile bu güzel bişey.sadece laubaliği bırakma vakti geldi,o kadar.iyi geceler

Bence asil bu nedenle uzulmek lazim. Cok rahat kazanacagimiz maci verdik. Onumuzde cok rahat kazanamayacagimiz maclar var. Basak, Bjk fener gibi. Kredimiz olurdu bu maci alsaydik artik yok. Sampiyonluk ortada. Basaktan daha fazla sansimiz var diyemeyiz.

İki tane basit gol yedik. 2-0 yenik düştüğümüz bir maçı hem de sivasta çevirebilecek baskıyı kurduk net pozisyon vermeden. Eskiden yenik olduğumuzda poziyon bulmakta zorluk çekiyorduk ümidimiz kalmıyordu. Bugün gördükki bu takım son topa kadar galibiyeti kovalar.

bu arada kupa maçları dahil 12-13 penaltımız verilmedi galiba.ama sivasla birlikte bu sezon olmayan penaltıdan 3 gol yedik.

bursa 2
fener 2
beşiktaş 1
konya 2
göztepe 1

verilmeyen penaltılarımız böyle gidiyor...

Geri
Üst Alt