17/18 H:21 | Galatasaray 3-0 Antalyaspor | MS | 12 Şubat

Cok heyecanliyim beyler kalktigimdan beri bir paket bitirdim

DV14MELX4AEpJWX.jpg

Once mac gunleri ya ya ye Ndiaye ya ya ye yazip havaya giriyorduk, karaoglan da gitti iyi mi.

Sadece örnekti zaten.

Ama Donk denen vurdumduymaz dan pek ümidim yok. Sinan olabilir, süre bulursa. Yuto da zaten gol bölgesinden uzak oynayan birisi.

Dediklerin daha mantıklı zaten renktaşım. Sadece Donk kalası belki duran toptan atar diye ümit ediyorum.

Dediklerin daha mantıklı zaten renktaşım. Sadece Donk kalası belki duran toptan atar diye ümit ediyorum.

Sadece örnekti zaten.

Ama Donk denen vurdumduymaz dan pek ümidim yok. Sinan olabilir, süre bulursa. Yuto da zaten gol bölgesinden uzak oynayan birisi.
Konya kupa macinda az kalsin atiyordu.
Gomisin pasinda Selcuk icin kalkan hatali ofsayt bayraginda son vurusu yapan Donk idi ve fena da vurmamisti aslinda.

Son düzenleme:
Önemli olan Garrynin yan toplarini gole cevirmek. Adam her mac 2-3 100% asist yapiyor ama ortadaki oyuncularimiz bitirici özellikleri olmadigi icin bunlari gole cevirmiyor.

Antalya ne olduğunu anlamadan full baskıyla başlayıp ilk 30 dakikada skoru almak gerek...

Bugün en coskulu macimizi oynayacagiz ve Lord Terim hak ettigi Throne ye oturacak. Valar Morghulis renkdaslar

Geri
Üst Alt