17/18 H:23 | Başakşehir 1-1 Gençlerbirliği | MS | 26 Şubat

Yalnız rakipler kazanamasa bile kaybetmiyor.Kaybedilen maçlardan iki beraberlik çıkarsak çok farklı bir konumda olacaktık.

Daha değil. Tek avantaj büyük maçları içeride oynayacağız. Ama bizden güçlü kadroya sahip iki takım var karşımızda.

Ama konsantrasyon ile devam edersek kotarırız bu işi.

2 sininde yaş ortalaması 31.5.Başak zaten çöküşe girdi.Bundan sonra toparlayamaz.Ayrıca başakın kadrosu bizden iyi falan değil.İlk 11 olarak diyorum tabi.

bizim gençler deplasmanı var daha. şu oyunla bizden de puan alırlar gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha değil. Tek avantaj büyük maçları içeride oynayacağız. Ama bizden güçlü kadroya sahip iki takım var karşımızda.

Yıllarca bizden çok daha güçlü kadrolu fenerle yarıştık ve ellerine verdik mayıs aylarında.
Hocasız bile şampiyon olmuş bu camia.
Kenetlendiği vakit bu takım tuhaf extra işler yapıyor dönem dönem.

Ümüte umut baglayacaksak isimiz zor.

Iyi ki göt ettin beni

s-5b9f04db03aa714af3741300ff6bc75f8915cf19.webp

Açıkçası BJK turu tamamen orda bırakmasa daha kolay devre dışı kalırdı. Başakşehir aslında aralarındaki en az defosu olan takımdı ama onlarda ciddi bir oyun düşüşü var. Biz ise biraz sallantıdayız. Sadece deplasman da değil bana göre iç sahada da bir süredir oyun olarak düştük.

Ancak ne olursa olsun son düzlüğü her zaman en iyi koşan biziz. Bu kez de öyle olur inşallah.

bjk basaksehir macında istediğimizi destekleyebiliriz duruma göre

Açıkçası BJK turu tamamen orda bırakmasa daha kolay devre dışı kalırdı. Başakşehir aslında aralarındaki en az defosu olan takımdı ama onlarda ciddi bir oyun düşüşü var. Biz ise biraz sallantıdayız. Sadece deplasman da değil bana göre iç sahada da bir süredir oyun olarak düştük.

Ancak ne olursa olsun son düzlüğü her zaman en iyi koşan biziz. Bu kez de öyle olur inşallah.

İç saha futbolumuz geriledi bence de. Ama deplasman da daha iyiyiz. Kasımpaşa maçı ve Konya kupa maçlarında bence çok iyi oynadık. Top ve hakem şansı da önemli. Ve ikisi birden yok bizde bu sene. Bu şartlarda şampiyon olacak rüzgarı almak kolay değil.

Geri
Üst Alt