- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Tudorla degilde hocayla baslasaydik bu dedigin olurdu
geç değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudorla degilde hocayla baslasaydik bu dedigin olurdu
Hepsine katılıyorum, hakemlere ne desek az ama biz o maçlarda Tudorun fantasi ve korkuları azmasa en az iki galibiyet çıkarırdık. Koca fener derbisinde elle tutulur üç pozisyonumuz yok. Diğer maçlarda, Trabzon dahil, kendi sahamızda rakibi bekleme üzerine kurulu bir anlayış. O şekil de ne yaparsan yap maç kazanmak güç. Ben iddia ediyorum, fenerin başında başka biri olsa ilk maç rakibi kendi sahasında bekleme düşüncesi olan bir Galatasarayı üçlük yapar giderdi.
Deplasman maçlarında belirgin bir iyileşme var, Kayseri maçı, Sivas deplasmanı kötü oyuna rağmen dönme noktasına geldi ve Kasımpaşa maçı. Şeytanın bacağını kıracağız bence artık.tudoru zaten savunan yok ama fatih terimin geldiginden beri deplasman maclari iyiye dönüsmedi.
zaten deplasman maclari zor oluyor stadlar büyüdü taraftar baskisi ama kasimpasa maci cok kötü degildi hakem uydurmasa alacagiz maci.
ama su bi gercek eger bu hakemler olmasa veya fener macinda o penalti verilse bugün hala tudor takimin basindaydi.
o cekingen futbol sadece tudorun taktigi degil hakemlerinde boklugu.
düsün fener macindan galibiyet ile ayrilsak takim gövde gösterisi yapip öyle cikacak maclara.
futbol cogu zamanda piskoljik bir oyun kafa isi yani.
bu yüzden bu faktörler de önemli.
sonucta tudor ne kadar kötü olsa da iyi takim kurdu bu oyuncular hakemler isi bozmasa en az 8 puan ile liderdi !
bu yüzden her zaman diyorum fatih terimden baska hoca yönetemez GS, isterse lippi gelsin.
türkiyedeki yapi bikere buna müsahit degil !
Biz artık Anadolu maçlarında tek puan kaybedersek şampiyon olamayız.
Deplasman maçlarında belirgin bir iyileşme var, Kayseri maçı, Sivas deplasmanı kötü oyuna rağmen dönme noktasına geldi ve Kasımpaşa maçı. Şeytanın bacağını kıracağız bence artık.
Ntvspor u acin
goksenin , metin turen , dogus enerji veriyor , dixon bombaliyor !
Bizim Paşa maçını kazanmamız, Sivas'dan da en kötü 1 puan almamız lazımdı. Paşa'da hakem ve 2. yarı başında yapılan yanlış hamleler bitirdi bizi ama Sivas maçında cidden komple çaresiz bir oyun vardı. Her deplasmanı Paşa maçının ilk yarısı gibi oynasak Halis Özkahya gibi direk eyyama gelen şerefsizler olmadığı sürece kazanırız.
Nefis TespitKonya çözdü Başakşehir'i. Konya önde basıldığı zaman Başakşehir'in istediği oyunu oynayamadığını ve çuvalladığını gösterdi. Sonra Aykut'da aynisini yaptı ve sonuç aldı. Ts maçını izlemedim ama Burak çok gol kaçırmış diyorlar. Planları çözüldü gibi gözüküyor, bundan sonra özellikle deplasmanlarda daha sık puan kaybetmeleri olası. Arenaya geldklerinde bizde önde çok sıkı pres yapmalı ve nefes aldırmamalıyız. Zaten çok yaşlı bir takım ve erken yoruluyorlar.