17/18 H:23 | Başakşehir 1-1 Gençlerbirliği | MS | 26 Şubat

Hepsine katılıyorum, hakemlere ne desek az ama biz o maçlarda Tudorun fantasi ve korkuları azmasa en az iki galibiyet çıkarırdık. Koca fener derbisinde elle tutulur üç pozisyonumuz yok. Diğer maçlarda, Trabzon dahil, kendi sahamızda rakibi bekleme üzerine kurulu bir anlayış. O şekil de ne yaparsan yap maç kazanmak güç. Ben iddia ediyorum, fenerin başında başka biri olsa ilk maç rakibi kendi sahasında bekleme düşüncesi olan bir Galatasarayı üçlük yapar giderdi.

tudoru zaten savunan yok ama fatih terimin geldiginden beri deplasman maclari iyiye dönüsmedi.
zaten deplasman maclari zor oluyor stadlar büyüdü taraftar baskisi ama kasimpasa maci cok kötü degildi hakem uydurmasa alacagiz maci.
ama su bi gercek eger bu hakemler olmasa veya fener macinda o penalti verilse bugün hala tudor takimin basindaydi.
o cekingen futbol sadece tudorun taktigi degil hakemlerinde boklugu.
düsün fener macindan galibiyet ile ayrilsak takim gövde gösterisi yapip öyle cikacak maclara.
futbol cogu zamanda piskoljik bir oyun kafa isi yani.
bu yüzden bu faktörler de önemli.
sonucta tudor ne kadar kötü olsa da iyi takim kurdu bu oyuncular hakemler isi bozmasa en az 8 puan ile liderdi !
bu yüzden her zaman diyorum fatih terimden baska hoca yönetemez GSi, isterse lippi gelsin.
türkiyedeki yapi bikere buna müsahit degil !

Son düzenleme:
tudoru zaten savunan yok ama fatih terimin geldiginden beri deplasman maclari iyiye dönüsmedi.
zaten deplasman maclari zor oluyor stadlar büyüdü taraftar baskisi ama kasimpasa maci cok kötü degildi hakem uydurmasa alacagiz maci.
ama su bi gercek eger bu hakemler olmasa veya fener macinda o penalti verilse bugün hala tudor takimin basindaydi.
o cekingen futbol sadece tudorun taktigi degil hakemlerinde boklugu.
düsün fener macindan galibiyet ile ayrilsak takim gövde gösterisi yapip öyle cikacak maclara.
futbol cogu zamanda piskoljik bir oyun kafa isi yani.
bu yüzden bu faktörler de önemli.
sonucta tudor ne kadar kötü olsa da iyi takim kurdu bu oyuncular hakemler isi bozmasa en az 8 puan ile liderdi !
bu yüzden her zaman diyorum fatih terimden baska hoca yönetemez GS, isterse lippi gelsin.
türkiyedeki yapi bikere buna müsahit degil !
Deplasman maçlarında belirgin bir iyileşme var, Kayseri maçı, Sivas deplasmanı kötü oyuna rağmen dönme noktasına geldi ve Kasımpaşa maçı. Şeytanın bacağını kıracağız bence artık.

Başşak cortladı, ya şampiyon olacağız ya şampiyon olacağız. fb ya da bjk'nin olmaması lazım, yoksa sıkıntı.

Bizim Paşa maçını kazanmamız, Sivas'dan da en kötü 1 puan almamız lazımdı. Paşa'da hakem ve 2. yarı başında yapılan yanlış hamleler bitirdi bizi ama Sivas maçında cidden komple çaresiz bir oyun vardı. Her deplasmanı Paşa maçının ilk yarısı gibi oynasak Halis Özkahya gibi direk eyyama gelen şerefsizler olmadığı sürece kazanırız.

lig uzun zamandir bu kadar heyecanli olmadi yalniz

herkes puan kaybediyor

bjk bu fikstürle şampiyon olursa tebrik ederim vallahi.

Heriflerin Malatya ve Alanya maçları hariç hepsi sıkıntılı maçlar zorluk anlamında . Puan olarak gerideler üstelik.

Adebayor'un Gençlerbirliği'ne attığı gol beIN Sports pierosuna göre 28 cm ofsayt değil.

Ümit Özat: Tartışmasız, net ofsayt ama yapacak bir şey yok.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ümit Özat 'ın Galatasaray için bu kadar iş yapacağını aklımın ucundan geçirmezdim. :D

Bizim Paşa maçını kazanmamız, Sivas'dan da en kötü 1 puan almamız lazımdı. Paşa'da hakem ve 2. yarı başında yapılan yanlış hamleler bitirdi bizi ama Sivas maçında cidden komple çaresiz bir oyun vardı. Her deplasmanı Paşa maçının ilk yarısı gibi oynasak Halis Özkahya gibi direk eyyama gelen şerefsizler olmadığı sürece kazanırız.

İş bitmişti.

2JOdQv.jpg

En avantajlı takım halen biziz ama uçurumdaki ipte yürüyoruz. Gelecek 2 hafta kayıpsız atlatılır ancak derbilerde takıma güvenmiyorum maalesef.

Konya çözdü Başakşehir'i. Konya önde basıldığı zaman Başakşehir'in istediği oyunu oynayamadığını ve çuvalladığını gösterdi. Sonra Aykut'da aynisini yaptı ve sonuç aldı. Ts maçını izlemedim ama Burak çok gol kaçırmış diyorlar. Planları çözüldü gibi gözüküyor, bundan sonra özellikle deplasmanlarda daha sık puan kaybetmeleri olası. Arenaya geldklerinde bizde önde çok sıkı pres yapmalı ve nefes aldırmamalıyız. Zaten çok yaşlı bir takım ve erken yoruluyorlar.
Nefis Tespit :)

Ekstra bir puan kaybı oldu. Yanıldığım için son derece mutluyum şu an. Sürekli bir ikram var zirvede umarım artık fırsatları geri çevirmeyiz.

Herkes birbirine hediye ediyor şampiyonluğu bu ikramları geri çevirmemeliyiz.

Bu ligin altından daha çoooook sular akar,daha 23. haftadayız sakin olmak lazım.27. 28., hatta 30. haftaya geldiğimizde artık şampiyonluktan net olarak bahsedebiliriz.

Ayrıca şu anki haliyle tam 14-15 sezonuna benzedi. Hocalar ve kadro kaliteleri daha yüksek tabi. Rakipler de daha zorlu o zamana göre. Ama hikayesi benzer. Sezon içi yönetim ve hoca değişimine kadar. Sonu da aynı biter inşallah. Kolay olmayacak belki ama şampiyon olduktan sonrası hikaye. Bugün twitter'daki totemciler bile o günleri hatırlattı bana. :asd22:

Geri
Üst Alt