Bu maçı alamamanın hiç bir bahanesi olmaz. Alamazsak zaten psikolojik olarak iflas ederiz. Şans hakem vs de bahane değil.

şampiyonlık için genel yorumum ise:

Akhisar-Başakşehir
Malatya-Fenerbahçe
Trabzon-Beşiktaş
Başakşehir-Beşiktaş
Kayserispor-Fenerbahçe

maçları belirler. Bunlarda derbilerde beraberlik, Anadolu maçlarında mağlubiyet bekliyorum. Olursa şampiyonluk bize bakıyor.

Bu maçı alamamanın hiç bir bahanesi olmaz. Alamazsak zaten psikolojik olarak iflas ederiz. Şans hakem vs de bahane değil.

şampiyonlık için genel yorumum ise:

Akhisar-Başakşehir
Malatya-Fenerbahçe
Trabzon-Beşiktaş
Başakşehir-Beşiktaş
Kayserispor-Fenerbahçe

maçları belirler. Bunlarda derbilerde beraberlik, Anadolu maçlarında mağlubiyet bekliyorum. Olursa şampiyonluk bize bakıyor.

Başak da Bjk de Fb de içerde hiç beklenmeyen en az birer maçta puan bırakacak.Şampiyonluğu bu sayının bir mi yoksa daha fazla mı olacağı mı belirleyecek.

Hesaplarımı göre bizi 73 puan şampiyon yapar.Artık puanlar aslanın ağzında.Her maç zor ve dirençli takımlarla oynanacak.İçerdeki kalan maçlarımız Konya,Ts,Başak,Bjk,Malatya.Bu maçlarda konya ve malatya 6 puan yazıyorum.Ts,Başak,Beşiktaş maçlarında 7 puan alırız bence.13 puanı yazdım 5 maçta.Deplasman da ise karabük,Fener,Alanya,Gençler,Akhisar,Göztepe.Karabük,Alanya banko 3 olmalı.Ligin en zayıf takımlarından bence.Göztepe son hafta 3 puanı alırız.Kritik 3 maç ise Akhisar,Fener ve gençlerbirliği.Bu maçlardan fener maçı 0 olur.Akhisar ve gençlerbirliğnden 4 puan yeterli bence.toplamda 13 puan buradanda.26 puan la 73 e ulaşırız umarım.

Son düzenleme:
Muslera

Mariano maicon serdar nagamoto

Donk

Fegouli fernando belhanda gary

Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Donk
Selçuk Belhanda
Feghouli Gomis Garry

Bu olur Fernando maç rahatlarsa girmeli

Erken gol bulup maçı koparmalıyız, Karabük zayıf bir takım, gol yemedikleri sürece dirençli kalabilirler, golü yedikleri anda oyundan düşerler. İlk 20 dakika da golü bulup maçı bitirmek lazım.

37112.jpg

Eray-Ahmet-Koray-Hakan-Latovlevici-Linnes-Tolga-Selçuk-Yasin-Sinan.​

Paf ile cikalim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Evet bu akşamki performansımız ardından revize edilmiş yorumları alalım.

Geri
Üst Alt