Selçuk > Fernando

Mariano > Linnes

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç 0-2 de olabilirdi yalnız.
Bizimde şansımız oldu ama asıl sorun yerde devamlı yararak oyunu soğutan bir rakibi var sahada. İnşallah ikinci devre döner bu maç yoksa şampiyonluk hayal olur

hadi 1 tane arap alırsın da 2 tanesini hangi kafayla aldılar. adamların umrunda değil hiçbişey

Rodri niye bozdu ya topa dokunmadı koca ilk yarı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bundan sonra federasyondan rica etsinler bütün maçlarımızı Cuma oynayalım.O kadar stres yüklü ki takım.Bu takım bu baskıları kaldıramayacaksa şampiyonluktan falan bahsetmeyelim zaten.Bu maçta puan kaybı olursa da iş biter.İlk kopan takım biz oluruz bu gidişle

Şu kuşlara kapasanız forumu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durust olmak gerekirse orta sahada ndiaye nin enerjisi cok araniyor

defanstan kapilan toplari , cok yetenekli olmasa da , suratli sekilde tasiyip rodriguez ve fegouliye aktariyordu

simdi oradaki donk ve selcuk bu gorevi yerine getiremiyor

60a golü bulursak ne ala bulamazsak elveda şampiyonluk...

İkinci yarı var önümüzde, eğer düzgün oynarsak ok. O yüzden maç sonuna kadar abartılı eleştirmeye gerek görmüyorum.

Maicon kadar ruhsuz kötü bi adam görmedim ben tudora bugun hak verdim , tudor haklıymış arkadaş ahını aldık adamın yahu 1-0 gerideyiz be gerizekalı top oyuna öyle yavaş sokulurmu o kadar yavaş dönülürmü be adam , hele o uzun topları beni cıldırdıyor bir tanesimi hedefi bulmaz.

Takım en son oynadığı maçlar da hep saçmalıyo
Keşke bütün maçlarımız cuma dan olsa

TapaTalK

Volkan denen serefsize ne küfürler ettim. Herif 45 dakikanin 10 dakikasini yerde yatarak gecirdi.

Birisi sunun ayaklarini eline verse de ebediyen kurtulsak.

Gol atamazsak yeriz arası yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomisi tutması rakip takım stoperler için çok kolay hız desen yok çeviklik desen yok hava topu desen yok

Geri
Üst Alt