Aykut bize inat

Volkan
Sener skrtel roman Isla
Ekici Josef
Dirar Giuliano Valbuena
Soldado

Oynatmazsa birsey bilmiyorum. Bjk kadrosu gibi birsey oynatirsa yeneriz bunlari
geçmiş olsun reiz. hoşgeldin. gs düşmanlrını bundan sonra birlikte alaşağı edeceğiz.

Tarihi ön görüp notumuzu düşelim şuraya. Bu Cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine Allah iddiamızı boşa çıkarmaz ve tıpkı 99'daki gibi 1-2 alırız diyorum. Öne geçeceğiz, sonrasında beraberliği sağlayacaklar. O anda bize gönül verenlerin büyük çoğunluğu yine yenileceğiz düşüncesi içine girmişken 1 tane daha sallayıp tarihi yeniden şekillendireceğiz Allah'ın izniyle.

Adam gibi futbol oynayıp kazanırlarsa üzülmem,ki genelde ya hakem ya abuk sabık bir olaylar silsilesi ile kaybediyoruz.

Serdar Ali Çelikler: Galatasaray ile ilgili aldığım 11- Muslera Linnes Maicon Serdar Nagatomo Donk Selçuk Belhanda Feghouli Garry Gomis

şikecilerde antremanı izlemeye gitmiş:asd22:

DYbONGQWAAEmT9o.jpg

Malum spor gazetesi hasan ali kaldırımın attığı gol aklıma geliyor. herifler o kadar ballı ki. Bu hafta komple bundan bahsettim.

Aykut bize inat

Volkan
Sener skrtel roman Isla
Ekici Josef
Dirar Giuliano Valbuena
Soldado

Oynatmazsa birsey bilmiyorum. Bjk kadrosu gibi birsey oynatirsa yeneriz bunlari
aykut k ziraat kupasinda bile su kadroyla cikmadi. adam bunu tahtaya yazdigi gün komaya girip 3-5 gün yogun bakimda yatar

Feneri yenmek için ne lazım? Fener gibi oynamak mı yoksa oyunu domine etmek mi?

Fenerin kadrosuna şöyle bir baktım da hiç oyun kurucuları yok. Topu fenere atarsak feci saçmalamaya başlarlar gibime geliyor. 11 de ki adamlarının tamamı rakibi bozmaya yönelik ve gizlice çaktırmadan gol kovalayacak oyuncular. Driblingle pozisyon yaratacak oyuncuları bile yok çok ilginç.

2-1 veya 1-0 yeniliriz diye tahmin ediyorum. Golü veya gollerden birini Neudstater veya Skrtel atar. Biz atarsak Gomis atar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Feneri yenmek için ne lazım? Fener gibi oynamak mı yoksa oyunu domine etmek mi?

Fenerin kadrosuna şöyle bir baktım da hiç oyun kurucuları yok. Topu fenere atarsak feci saçmalamaya başlarlar gibime geliyor. 11 de ki adamlarının tamamı rakibi bozmaya yönelik ve gizlice çaktırmadan gol kovalayacak oyuncular. Driblingle pozisyon yaratacak oyuncuları bile yok çok ilginç.

Vardar Hocası: Fenerbahce'yi Top Oynasınlar Diye Bilerek Bıraktık - Dailymotion Video

Sakatlıktan yeni çıkmış, maç eksiği olan Fernando'ya eşlik edecek Selçuk İnan ve önlerinde Belhanda denen şopar. Bu orta sahayla Kadıköy'den 3 puan çıkmaz. Bir de Fernando 90 dakikayı çıkaramayacak durumdaysa işimiz hepten zor. Selçuk-Donk ikilisi kâbus gibi. Rezil deplasman performansımız da düşünülürse beraberlik iyi sonuç olur gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt