Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:26 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 17 Mart
Hiç stres yapmıyorum. Zaten maçıda izlemeye düşünüyorum. Biz kaybedersek sadece maçı kaybedeceğiz ama fener kaybederse çok şey kaybedecek. Strese girecek takım fener. Kaybedersek gram üzülmem, kazanırsak da efsane olur. Kısacası çok rahatım hiç bir sonuca üzülmem.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana göre bu maçta stres bizde değil onlarda olmalı. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Kaybetsek bile haftayı lider kapatacağız. Beraberlik her türlü işimize gelir.
Ancak Fener'e beraberlik yetmez,mağlubiyet ise tamamen uçuruma doğru sürükler. Ortalık karışır.
Bizim en büyük sorunlardan biri topu aldigimizda orta sahadan oyunu kuramamiz. Bunu yapmak için Feghouli veya Belhanda geriye gelip topu almasi gerekiyor, bunu yaparken de bayagi zaman geçiyor. Veya Maicon oyun kurmasi gerekiyor ve bunu genelde pek beceremiyor. Fernandodan o yüzden daha çok inisiyatif almasını bekliyorum.
Fazla konuşmaya gerek yok. Bu sene o tılsım bozulacak ve biz bu maçı söke söke alacağız ?❤?❤ Kupa kaldırdığımız yerde Şampi dedirtecegiz kendimize inşallah. Haydi Fatihin Aslanları. O sene bu sene.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.