Fenerbahce köpegine

Fenerbahce köpegine

Fenerbahce köpegine

Sampiyon Cimbom Yazdiracagiz

Lidere selam durun şikeciler LİDER GELİYOR!

bu sefer olsun hadi be nolur Allahım çocuk sevindirecem valla bu sefer olursa

Hiç stres yapmıyorum. Zaten maçıda izlemeye düşünüyorum. Biz kaybedersek sadece maçı kaybedeceğiz ama fener kaybederse çok şey kaybedecek. Strese girecek takım fener. Kaybedersek gram üzülmem, kazanırsak da efsane olur. Kısacası çok rahatım hiç bir sonuca üzülmem.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_o72rj1tU4b1uaprtto1_1280.jpg

bana göre bu maçta stres bizde değil onlarda olmalı. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Kaybetsek bile haftayı lider kapatacağız. Beraberlik her türlü işimize gelir.

Ancak Fener'e beraberlik yetmez,mağlubiyet ise tamamen uçuruma doğru sürükler. Ortalık karışır.

Bizim en büyük sorunlardan biri topu aldigimizda orta sahadan oyunu kuramamiz. Bunu yapmak için Feghouli veya Belhanda geriye gelip topu almasi gerekiyor, bunu yaparken de bayagi zaman geçiyor. Veya Maicon oyun kurmasi gerekiyor ve bunu genelde pek beceremiyor. Fernandodan o yüzden daha çok inisiyatif almasını bekliyorum.

Top yuvarlak Hakem kavşaklık yapmazsa herşey olabilir.

Bu maçın sonucunu yine Hakem belirleyecek gibi bir his var içimde.

Biri Belhandayi uyarması lazım fazla çalım atmaya çalışmasın paslı oynarsak alma şansımız daha yüksek.

Çalım atım derken kesin kontrayi yeriz.

yenersek arkamıza alacağımız rüzgarla neler neler yaparız ya. final maçı resmen.

Maç ne olur bilemiyorum ama yenersek fenerin bize karşı tutanacak hiçbişeyi kalmayacak futbolda.Hatta son anlara önde girersek maç yarıda kalabir.

Fazla konuşmaya gerek yok. Bu sene o tılsım bozulacak ve biz bu maçı söke söke alacağız ?❤?❤ Kupa kaldırdığımız yerde Şampi dedirtecegiz kendimize inşallah. Haydi Fatihin Aslanları. O sene bu sene.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt