Muhtemelen yine yenileceğiz ama maç yaklaştıkça bu sefer olacak hissi sarıyor bünyeyi ister istemez. Taraftarlık duygusunun önüne geçilmiyor :)

Donk oynayacağına maç eksiği bulunan Fernando oynasın. Hem fizik gücü depolar hem de saçmalamaz en azından. Donk oynarsa kesin saçma salak bir gol yedirir son maçta yaptığı gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarıyabilir ama terimin sisteme ters yapmaz bunu ilk 15 dk hariç baskılı oynarız yada en kötü orta saha mücadelesi şeklinde geçer ama topu arkasına geçmeyiz.

Aynen topun arkasına geçersek fener ciddi saçmalamaya başlar gibime geliyor zaten gomis ve gary hızlı oyuncular kontradan avlayabiliriz üstümüze çektiğimiz bir fbyi.. Stoper ve savunmaları çok sakar zaten. Bize karşı fb nin en büyük üstünlüğü hatta tek üstünlüğü havadan olacaktır bu maçta. İnş duran top çalışmışızdır.

Aynı şekilde 2010 yılındaki lig maçında da (Hagi'nin ilk maçıydı) herkes fark yeriz diye beklerken çok iyi oynayıp 0-0 berabere kalmıştık. Pino net goller kaçırmıştı. Ama 2012'den beri öyle bir maçımız yok. Adamlar hep daha etkili oynuyor bizden..
Tamam da 2012 yılından sonra kazanacak topu hiç oynamadıkki. Geçen de söyledim hani öyle müthiş oynayıp da kaybettiğimiz bir maç yok. Kazanamadık ama berabere kaldık bu maçlarda.

Kalan maçlarda ise bariz kötü oynadık. Hatta işte Aykut gelene kadar Fener'in 10 yıl üst üste içeride yendiği tek takım bizdik.

Dolayısıyla puan almanın yolu belli, daha iyi top oynamak. Bunu yapamayacaksak da kapanacağız ama sağlam kapanacağız, rakibi yıldırarak kapanacağız.

Ortada olan derbileri Fener bir şekilde alıyor.

Aynen topun arkasına geçersek fener ciddi saçmalamaya başlar gibime geliyor zaten gomis ve gary hızlı oyuncular kontradan avlayabiliriz üstümüze çektiğimiz bir fbyi.. Stoper ve savunmaları çok sakar zaten. Bize karşı fb nin en büyük üstünlüğü hatta tek üstünlüğü havadan olacaktır bu maçta. İnş duran top çalışmışızdır.

Sıkıntı duran toplar ne kadar çalışırsan çalış fb balı devreye giriyor oda birinin götüne başına çarpar gol olur yine , yapmamız gereken birde tuzağa düşmemek fb gerginlik isteyecek sakin kalmamız gerekiyor fazlasıyla özellikle feguli ve belhanda.

Fatih Terim kolay kolay temkinli oynamaz. Bu mactada bence temelinden vazgecmez.
Sanirim sadece ben degil bir cok arakadas kontrollu ve kontra ataya yonelik oynarsak cok bos alan bulacagimzi dusunuyordur.

Zaten orta sahamizin gobegi yetersiz.
-Fernando mac temposu yok
-Donk cok cakilli ve bekliyerek oynuyor
-Selcuk eski halinden cok cok cok uzak. Kendisine bu sistemimizde bir turlu uygun bir oyun tarzi bulamadi.
-Belhanda o kadar olumlu paslari olsada, rakibi eksilte bilsede ayni sekilde pas hatasi top kayibi yapiyor. Arti bu tur maclarda her an kirmizi yiyecek gibi geliyor bize..

Feghouli zaten bir turlu ne ve nasil oynadigini anlamis degilim. Gorebildigim kadariyla daha cok bekliyen takimda kisisel becerisi ile adam ekislten oyuncu.

Aslinda bizim Rodri, Belhanda ve Feghouli daha cok "kontrollu" oyunda kisisel basari ile maclara damga vuracak oyuncular gibi geliyor.

yine tekrarliyayim. Fatih Hoca full gaz bastirir, maci kendi kontrollunde tutmaya aliskanlikli bir oyun oyniyacaktir buyuk ihtimalle ama bu "kontrollu" ve her an topu kapip kontra yapacak oyun anlayisini gosterirse taktik acidan benim gozumde yani acayip level atlamis olur. Bu tur oyun anlayisi degisikligini hatirlamiyorum.

Kezman'ın Mondragon'un kucağına vurduğu topun Ergün'ün sırtına çarparak falso alıp diğer köşeye gol olduğundan beri derbilerden bir beklentim yok. :) Real Madrid'de Deportivo'yu 20 küsür seneden sonra yenmişti oluyor böyle seriler. Deplasmanda rakiple kafa kafaya mücadele edecek bir oyun gücümüz olsa biraz beklentiye gireceğimde çok çabuk dağılıyoruz.

Donk - Selcuk orta sahasi tadimi kaciriyor, gaza gelemiyorum, ah Badou olacakti bu macta.

En büyük kabusum maca tek kale oynuyoruz, kactane 100% golleri atmiyoruz. Fenerbahce hic atagi olmadan uzatmalarda josef ile kornerden kafa golu ile maci kazanmasi olacak.

Kac kere

Keyfinize bakın arkadaşlar. En fazla yeniliriz. Yaşamadığımız duygu değil. Kaybedecek bi şeyimiz yok. Fener düşünsün

GSCimbom Mobile App

Keyfinize bakın arkadaşlar. En fazla yeniliriz. Yaşamadığımız duygu değil. Kaybedecek bi şeyimiz yok. Fener düşünsün

GSCimbom Mobile App

Aynen, millet yine strese girmiş. En fazla 1 sene daha yeniliriz, ne olacak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Volkan ayısınin hatalarıyla gelen bir galibiyet tadından yenmez yalnız.
Kader belli mi olur...

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt