Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Maç sonu binnazı çalmazlar umarım : (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşındayım tanıklık etmedim, eğer yenersek Mart ortasında Fenere sezonu kapattırmış olacağız... Tarihe geçer bu galibiyet... haydi inşallah!
25.haftaları puan farkıyla lider geçip şampiyonluğu verdiğimiz bir sezon var mı acaba??Böyle çok maç gördüm hatta kaybettik alayını ama sanırım 1 kez geriden gelene geçildiğimizi gördüm. (2000-2001.) Hep kaybetsek dahi götürdük işi.
25.haftaları puan farkıyla lider geçip şampiyonluğu verdiğimiz bir sezon var mı acaba??
---------------------- Almancı --------- Fransalı --------------
Yeşil Burunlu -- Brezilyalı ---- Surinamli -- Cezayirli
----------- Japon ---- Brezilyalı ---- Türk ---- Norveç ------
---------------------- Uruguaylı -------------
7'de 7 olması önemli bir veri.2'de 2,3'te 3 falan olsaydı tesadüf derdim de az buz bir sayı değil34 maç ve 3 puanlı sistemde yok.7 kez geçip 7'sinde de şampiyon olmuşuz.Bu da 8. sezon.
7'de 7 olması önemli bir veri.2'de 2,3'te 3 falan olsaydı tesadüf derdim de az buz bir sayı değil
Böyle çok maç gördüm hatta kaybettik alayını ama sanırım 1 kez geriden gelene geçildiğimizi gördüm. (2000-2001.) Hep kaybetsek dahi götürdük işi.
Ben umutsuz değilim ki.Bizim topçular isterse şampiyon oluruz.Bu her zaman böyle olmuştur.İstatistiksel durumu merak etmiştim sadeceŞampiyon olacağız ki zaten,niye bu kadar umutsuzsunuz anlamıyorum.
Şampiyon olacağız ki zaten,niye bu kadar umutsuzsunuz anlamıyorum.