30 yaşındayım tanıklık etmedim, eğer yenersek Mart ortasında Fenere sezonu kapattırmış olacağız... Tarihe geçer bu galibiyet... haydi inşallah!

Böyle çok maç gördüm hatta kaybettik alayını ama sanırım 1 kez geriden gelene geçildiğimizi gördüm. (2000-2001.) Hep kaybetsek dahi götürdük işi.

Vay be yıllarca kadro olarak çokça üstün çıkarlardı kadıköyde bize karşı şimdi durum tam tersi. Kağıt üstünde ezmemiz lazım şu kadroyu

Volkan
Şener.. Neto.. Skertel.. Haso
Josef.. Topal
Dirar.. Guliano.. Atıf
Fernandao

Olması gereken XI:

---------------------- Almancı --------- Fransalı --------------

Yeşil Burunlu -- Brezilyalı ---- Surinamli -- Cezayirli

----------- Japon ---- Brezilyalı ---- Türk ---- Norveç ------

---------------------- Uruguaylı -------------​

Böyle çok maç gördüm hatta kaybettik alayını ama sanırım 1 kez geriden gelene geçildiğimizi gördüm. (2000-2001.) Hep kaybetsek dahi götürdük işi.

2000-2001 de de şike yaptılar zaten.ersun yanal kendisi anlatmıstı ankaragücü çanta para falan....ama şikeden öte emre ve okanın takımı satmaları ve jardelin bozulan psikolojisinden ötürü öyle oldu.normalde jardel yapılan ortaya kafayı cakardı.ama atamadı kadıköyde o 2-1lik maçta...haginin 5 maçlık cezası da vardı galiba.bi dolu şey.

Son düzenleme:
Fener berbat bir takım.Açıkçası çekindiğim 1 oyuncusu var oda Valbuş.Onuda mal Aykut oynatmaz zaten.Yine tüm oyun kontrolu bizde geçer bir şut atar fener onun kcına bunun kafasına çarpar girer 1 0 yeniliriz.

Josef-Topal orta sahası bizim orta sahamızı geçen sezon ezdi. Bu sezon buna izin vermemeliyiz.

koyacagiz rahat olalim

Geri
Üst Alt