- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Fernando 11de olsun istiyoruz ama
Donk mu selcuk mu kararsizim hala
Ikiside ayri leş
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando 11 de olmaz selçuk donku görücez yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando 11de olsun istiyoruz ama
Donk mu selcuk mu kararsizim hala
Ikiside ayri leş
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye ki? Fernando'yu oynatacağını sanmıyorum. Başka kim oynayabilir orada.
Fernando 11 de olmaz selçuk donku görücez yine
Olabilecek en mantıklı kadro budur...Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selçuk
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis
Kadro bu olur
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Fatih Terim olsaydim böyle bir 11 ile
—————-—Muslera——————
Linnes——Serdar—-Maicon————
————Fernando—Donk—————
Sinan G———Feghouli———Rodrigues
——————-Gomis———————
Fatih hoca bence Fernandoyu bu maca iyi hazirlamistir ve saklamistir o yüzden onu koyacagini düsünüyorum.
Feghouli bir macta ortada oynamisti hangi mac hatirlamiyorum, ama o macta cok iyi oynamisti. Oyuna hareket getirmisti oyunu iyi kurmustu. Belhandayi seven biri olarak son macta cok gereksiz pas hatalari yapmisti. Bu macta öyle hatalari bize cok pahaliya patlar. Sinan G ilk 11de oynamayi hak etti. Oyunuk gidisatina göre Belhanda son 30 Dakikada bir silah olarak kullanabiliriz.
Ben Fatih Terim olsaydim böyle bir 11 ile
—————-—Muslera——————
Linnes——Serdar—-Maicon————
————Fernando—Donk—————
Sinan G———Feghouli———Rodrigues
——————-Gomis———————
Fatih hoca bence Fernandoyu bu maca iyi hazirlamistir ve saklamistir o yüzden onu koyacagini düsünüyorum.
Feghouli bir macta ortada oynamisti hangi mac hatirlamiyorum, ama o macta cok iyi oynamisti. Oyuna hareket getirmisti oyunu iyi kurmustu. Belhandayi seven biri olarak son macta cok gereksiz pas hatalari yapmisti. Bu macta öyle hatalari bize cok pahaliya patlar. Sinan G ilk 11de oynamayi hak etti. Oyunuk gidisatina göre Belhanda son 30 Dakikada bir silah olarak kullanabiliriz.
10 kişi bile yeneriz feneri demiş yeni renktaşımız
kardeşim burdaymış beBeklentimin olmadığı maç.
Senelerdir yok o sene bu sene, yok bu topçular derbi havasını solumadı rahat olurlar, abi Drogba, Sneijder winner bunlar vs vs çeşitli şeyler gördük. Hep üzerimizde baskı ile çıktık ama belki de ilk defa taraftar olarak bi beklenti yok bu maçtan. Bu maçı zaten biz baştan kaybediyoruz. Sinirleniyoruz, geriliyoruz vs olmuyor.
FB'nin bu sene çogu macını izledim. Ayağa pas yapan takımlara karşı hep zorlandılar. Biz de böyle sakin kalabilecek set oyunu oynayacak oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez. Kimler bunlar sakatlığı tam geçmemiş Fernando, güçsüz Selçuk, formsuz Feghouli, cezalı Mariano. Hal böyle olunca işimiz çok zor.
yok ya hem bilet bulamadım hem pek iyi değildim konya maçına gidemedimkonya maçına gittin mi senin numarayı kaydetmeyi unuttum ben forumda dmde kaldı, foruma da giriş yapamadım yoksa arayacaktım.
yok ya hem bilet bulamadım hem pek iyi değildim konya maçına gidemedim
ama cuma günü takımımızı kadıköye uğurlamak için son antrenmana gidiyoruz insallah
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hahaha tam ölüm list yav naptın senben birisi çok ısrar etmediği sürece gitmeme kararı aldımbu sene iki maça gittim öldük öldük dirildik. (bknz:karabükspor,konyaspor)
hahaha tam ölüm list yav naptın sen
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi