Niye ki? Fernando'yu oynatacağını sanmıyorum. Başka kim oynayabilir orada.

Fernando 11 de olmaz selçuk donku görücez yine

fernando-fatih-terim-bizi-evladi-gibi-goruyor-2-10459886_o.jpg

Fernando-Selçuk başlamalı. Donk son maçta her an takımı yakabilecek potansiyeli olduğunu gösterdi sanırım.

Ben Fatih Terim olsaydim böyle bir 11 ile
—————-—Muslera——————
Linnes——Serdar—-Maicon————
————Fernando—Donk—————
Sinan G———Feghouli———Rodrigues
——————-Gomis———————

Fatih hoca bence Fernandoyu bu maca iyi hazirlamistir ve saklamistir o yüzden onu koyacagini düsünüyorum.
Feghouli bir macta ortada oynamisti hangi mac hatirlamiyorum, ama o macta cok iyi oynamisti. Oyuna hareket getirmisti oyunu iyi kurmustu. Belhandayi seven biri olarak son macta cok gereksiz pas hatalari yapmisti. Bu macta öyle hatalari bize cok pahaliya patlar. Sinan G ilk 11de oynamayi hak etti. Oyunuk gidisatina göre Belhanda son 30 Dakikada bir silah olarak kullanabiliriz.

—————-—Muslera——————
————Fernando—Donk—————
——————-Gomis———————

Fatih hoca bence Fernandoyu bu maca iyi hazirlamistir ve saklamistir o yüzden onu koyacagini düsünüyorum.
Feghouli bir macta ortada oynamisti hangi mac hatirlamiyorum, ama o macta cok iyi oynamisti. Oyuna hareket getirmisti oyunu iyi kurmustu. Belhandayi seven biri olarak son macta cok gereksiz pas hatalari yapmisti. Bu macta öyle hatalari bize cok pahaliya patlar. Sinan G ilk 11de oynamayi hak etti. Oyunuk gidisatina göre Belhanda son 30 Dakikada bir silah olarak kullanabiliriz.

Rodrigues cok yorulur boyle.

—————-—Muslera——————
————Fernando—Donk—————
——————-Gomis———————

Son samuray nerde ?

Beklentimin olmadığı maç.

Senelerdir yok o sene bu sene, yok bu topçular derbi havasını solumadı rahat olurlar, abi Drogba, Sneijder winner bunlar vs vs çeşitli şeyler gördük. Hep üzerimizde baskı ile çıktık ama belki de ilk defa taraftar olarak bi beklenti yok bu maçtan. Bu maçı zaten biz baştan kaybediyoruz. Sinirleniyoruz, geriliyoruz vs olmuyor.

FB'nin bu sene çogu macını izledim. Ayağa pas yapan takımlara karşı hep zorlandılar. Biz de böyle sakin kalabilecek set oyunu oynayacak oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez. Kimler bunlar sakatlığı tam geçmemiş Fernando, güçsüz Selçuk, formsuz Feghouli, cezalı Mariano. Hal böyle olunca işimiz çok zor.

Beklentimin olmadığı maç.

Senelerdir yok o sene bu sene, yok bu topçular derbi havasını solumadı rahat olurlar, abi Drogba, Sneijder winner bunlar vs vs çeşitli şeyler gördük. Hep üzerimizde baskı ile çıktık ama belki de ilk defa taraftar olarak bi beklenti yok bu maçtan. Bu maçı zaten biz baştan kaybediyoruz. Sinirleniyoruz, geriliyoruz vs olmuyor.

FB'nin bu sene çogu macını izledim. Ayağa pas yapan takımlara karşı hep zorlandılar. Biz de böyle sakin kalabilecek set oyunu oynayacak oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez. Kimler bunlar sakatlığı tam geçmemiş Fernando, güçsüz Selçuk, formsuz Feghouli, cezalı Mariano. Hal böyle olunca işimiz çok zor.
kardeşim burdaymış be

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gerçekçi konuşmak gerekirse ne yazık ki mağlubiyet alacağımız bi maç olacak. çünkü halihazırda zaten deplasman fobisi olan bi takımız. biraz gomis, maicon dışında sahada karakter koyacak,rakibin agresif futboluna cevap verecek bi oyuncu topluluğuna sahip değiliz ve üstüne üstlük takımda çok fazla saatli bomba kıvamında futbolcu var. açıkçası hiç ümidim yok bu maçla ilgili. ancak çok çok iyi bi bireysel performans gösterecek futbolcu bu durumu tersine çevirebilir öyle bi kahramanın çıkması tek ümidim.

Geri
Üst Alt