- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
ziyan olan bi haftasonu olacak muhtemelen.bari berabere kalabilsek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef kardesim, ist disinda oturdugum icin her maca gelme fırsatı bulamıyorum.
sinerjin yeter üstadimMaalesef kardesim, ist disinda oturdugum icin her maca gelme fırsatı bulamıyorum.
#BBFb 3-1 diye kazanır tahmininde bulunup çıkayım konudan
Bizi bitirdin be ustat senelerdir !!Galatasaraylılarda umut yok bu sefer, istisnasız her sene çakacaz edecez diyen adamlarla konuştum hepsi umutsuzdu. Gerçekten bu sene o sene olabilir, malum çok beklenen ama bir türlü olmayan şeyler genelde hiç beklenmedik anda olur.
Galatasaraylılarda umut yok bu sefer, istisnasız her sene çakacaz edecez diyen adamlarla konuştum hepsi umutsuzdu. Gerçekten bu sene o sene olabilir, malum çok beklenen ama bir türlü olmayan şeyler genelde hiç beklenmedik anda olur.
Galatasaraylılarda umut yok bu sefer, istisnasız her sene çakacaz edecez diyen adamlarla konuştum hepsi umutsuzdu. Gerçekten bu sene o sene olabilir, malum çok beklenen ama bir türlü olmayan şeyler genelde hiç beklenmedik anda olur.
Bu tarz hamlelerde bulunman beni sevindiriyorMaçın 2 ihtimalli olacağı kesinleşti.