ziyan olan bi haftasonu olacak muhtemelen.bari berabere kalabilsek..

Galibiyete inanmayan foruma girmesin...

Bu maçta alınacak galibiyet, yaratacağı hava ile bizi güle oynaya şampiyonluğa götürür. Bu anlamda şampiyonluk maçı diyebiliriz.

DYWYyI4WAAA_Pja.jpg

DYWbOxPW0AIXLWE.jpg

Aykutun kadro klasik olurr yine.Josef topal göbeği banko.Kanatlarda Atıf dirar çıkar.Giuliano hayvandao ileri uç olur.Normal olarak bakarsak 1 gol atıp üstüne yatmaya çalışacak.Kadromuz tartışmasız daha kaliteli ama bu herifler iyi kapanıyor.Hurra hücum yapıp başlamamak lazım maça.İstedikleri bu zaten.İlk yarıyı kontrollu geçip 2.yarıda vurmalıyız bence.Birde artıları kornerlerden gol bulabiliyorlar.Bizimde en zayıf yanımız bu.2.kritik nokta fernando nun yanında ki eleman.Donk son maç hiç güven vermedi.Selçuk ruh gibi dolaşıyor.Tolga desen malın önde gideni.Badou kalsaydı inanılmaz ezerdik orta sahada.Şimdi bilemiyorum.Orta sahayı vereceğiz gibi geliyor.İçimden 1 1 lik skor geçiyor nedense.

Fenerbahçe takımı son hazırlıklarını sürdürürken, Aykut Kocaman Galatasaray derbisinde ilk 11'de Soldado ve Mehmet Ekici ile başlamayı planlarken, Fernandao ve Aatif'i yedek oturtacak.(FutbolArena)

Galatasaraylılarda umut yok bu sefer, istisnasız her sene çakacaz edecez diyen adamlarla konuştum hepsi umutsuzdu. Gerçekten bu sene o sene olabilir, malum çok beklenen ama bir türlü olmayan şeyler genelde hiç beklenmedik anda olur.

Galatasaraylılarda umut yok bu sefer, istisnasız her sene çakacaz edecez diyen adamlarla konuştum hepsi umutsuzdu. Gerçekten bu sene o sene olabilir, malum çok beklenen ama bir türlü olmayan şeyler genelde hiç beklenmedik anda olur.
Bizi bitirdin be ustat senelerdir !!

Aykutun oyun plani bizi durdurmak olacak. Josef-Topal orta sahayi öyle veya bozmamiz lazim, bunu basardigimiz zaman maçi kazanabiliriz. Fernandodan hücuma ekstra katki bekliyorum.

Eyvahlar olsun

Geri
Üst Alt