Galibiyet istemiyorum sadece o baskın oyunumuzu oynayıp hepsinin altına etmesini sağlayalım. Korkudan titresin anonim evlatları.

maçın sonucu malum.tek sevincim 8 hafta kalması.oh be

Muhtemelen gece 22:00 itibarı ile hiç birimizin ağzını bıçak açmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef o sene bu sene değil. Bu orta sahayla imkansız...

mac sonu kimse sövmesin buralarda o olsaydı bu olsaydı hakem söyleydi filan diye o bile önemli

bizim esas maclarımız icerdeki 3 büyük mac bunu unutmamak lazım

Donk yerine Fernandolu as kadro olmalı Donk bu maçta mahveder bizi

kahveye 20 tl verecek arkadaşlar bir iki tane arkadaşınızla beraber 40tlye maçı satın alın digiturkplay'den evde mis gibi izleyin.

büyük gün geldi başarılar Galatasarayım yarın akşam çok gergin ve stres dolu bir maç olacak yine başımız ağrıyacak stresten umarım kazanrız

Muhtemelen birçok Galatasaraylı olarak hayalimiz sezon boyu futbolu katleden oyunlarına karşı ideal kadroyla çıkıp (Muslera Linnes Maicon Serdar Nagatomo Fernando Selçuk Feghouli Belhanda Garry Gomis) sahalarında futbol dersi vermek. Yüksek motivasyonlarına karşılık verip göze hoş gelen futbol oynayıp kaliteli ayakların oyunda aktif olmasıyla en fazla 1 gol yiyip en az 2 gol atmak. 1-3'lük net galibiyetle gerek Aziz Yıldırım sezonunun bitmesinde, gerek Ntvspor'un sonlanışında ve son olarak da senelerdir süren şu büyüyü ortadan kaldırarak ilklerin takımı olduğumuzu bir kez daha ispat etmek. Sezon boyu Aykut'un ve Aziz'in gitmesini isteyen, yönetimlerinden memnun olmayan Fenerbahçe taraftarı da bu olaydan sevinçli çıkacaktır. Herkesin istediği olsun. Bu sene tam senesi. Alalım şu maçı!

Yarın kazanırsak sadece 19 yıllık lanete son vermiş olmayacağız, aynı zamanda Şampi... yazdıracağız. Belhanda ve Feghouli sezonun en iyi topunu oynamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakin kalmamiz lazim. Macin kilidi sakinlik ve duran top olacak kesinlikle. Ilk 15 dk cirkeflikle baskiyla baslayacaklar baskiyi kirabilirsek taraftar sus pus olur. Taraftar baskisi olmayinca da daha rahat bi oyun oynariz

2012 de 2-2 biten macta dısardaydım,yürüyüş yapıyodum.ama macı veren kahvelerin yanından falan geçiyodum.son anda bi ses geldi.gol sandım önce.dedim kesin fener atmıstır,sonra offlar pufflar duydum.oh be dedim.ama sonra pozisyonu bizim kaçırdıgımızı öğrendim...gercekten cok üzücüydü.

yani bi maçı izlemeyip ne oldugunu bilmemek cok kötü ama bazen de stresten arınıyosun.

Yine sacmasapan golle alakasi olmayan birisinin gol atip bizi yendikleri bir mac olacak diye korkuyorum.

Şikeciler çok rahat galip gelecek Belhanda kırmızı kart görür

Geri
Üst Alt