Yine sacmasapan golle alakasi olmayan birisinin gol atip bizi yendikleri bir mac olacak diye korkuyorum.

oldu bile bence.ben büyük ihtimal twitter arac cubuguna aykut belanı versin yazacagım ve ordan anlayacagım durumu her zamanki gibi.bjkliller genelde şampiyonluk gitti yazar,fenerliler de aykuta bela okuyor işler kötüye gidince.

Son düzenleme:
Evet beyler gsc nin maça olumsuz bakışı beni umutlandırmaya başlıyor yavaş yavaş daha fazla negatiflik hadi göreyim sizi

fenerbahce 1-0 önde arkadaşlar ne yazıkki,gol bülent yıldırım

skor 2-0.önce belhandaya sonra feghouliye sonra maicona çarpan top muslerayı geçip gol oldu.

Hıncal Uluç: "Fikret Orman’a sorsak bu maçı Fenerbahçe alsın ister. İstediği kadar istesin. TFF’dekiler bile engel olamayacak. Bu maç Galatasaray’ın iddia ediyorum."

Hincal duz toteme gecmis.

Hıncal Uluç: "Fikret Orman’a sorsak bu maçı Fenerbahçe alsın ister. İstediği kadar istesin. TFF’dekiler bile engel olamayacak. Bu maç Galatasaray’ın iddia ediyorum."

Hincal duz toteme gecmis.

Hep tersini denedim olmadı bu sefer de böyle deneyeyim dedi heralde.

1818804_620x410.jpg

11'de baslamali, Selcuk Donk ile orta sahayi gecemeyiz, Fernando ile en azindan pas oyununda basarili oluruz, baskidan rahat cikariz.

kazanamayacağımı düşünsem de bütün oklar maç skorunu 1-2 olarak gösteriyor. maç yarı da kalacaktır bu skorla 85. dakikaya girildiğinde

Kazanirsak Belhanda'nin 2 golüyle kazaniriz. Umudum %1 seviyelerinde. 5-6 sene önce Marsilya macinda oynadigi gibi oynamasi lazim.

YouTube

Antu'ya bakınıyorum da çok umutsuz ve kaotik ortamları var.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"] eterya - 15.03.2018 23:44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum‚ umarım bana kapak olur ama; bizden daha iyiler.... [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"] asiFB - 15.03.2018 12:46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

18 yıldır ilk kez bir 6s maçını tribünde izlemeyeceğim
umurumda değil
bu seviyeye geldik artık

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]Cole Phelps - 14.03.2018 23:47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Berabere kalırsak gsyi‚ yenersek bjkyi şampiyon yaparız.Öyle önemsiz bir maç işte...

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]Akın Berk - 14.03.2018 14:53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

aziz yıldırım gidecek diye gs yenilelim isteyen arkadaşlarım var. onlara katılmıyorum.

bazı şeyler isimlerin üzerindedir. gs ye yenildik diye aziz gidecekse ortada daha büyük bir sorun var demektir. diğer yapılanlar meşru ama bu anormalmiş gibi yapılıyor demektir. Normal şartlarda zaten ALi KOÇ´un seçilmesi lazımdır. Bu sene şampiyon olsak bile...

hiç bir garantisi yokken gs ye yenilmek istemek çok acımasız bir istek..

ha fikrimi sorarsanız‚ gs maçından bağımsız zaten büyük ordan aziz yıldırım seçilecek. çünkü ali koçun başkan olması gerçek olamayacak kadar güzel. bizim ülkemizde öyle olaylar gerçekleşmez.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fenerliler niye umutsuz bunu anlamak mümkün değil

Ali Koçun ismi geçmişken bu herifi çok abartıyorlar. Yok seçilirse lige ambargo koyarlar falan diyenler görüyorum zaman zaman Fenerliler dışında bile bu adamın muhteşem başkan olacağını düşünenler var

Sadece gülüyorum.

Aziz bi bıraksın Feneri var ya bakın görün siz nasıl bir enkaz çıkacak ortaya. Bütün pislikleri teker teker dökülecek.

sent via GSC

Gece gece maç tahminini yazayım.Bence yenileceğiz ve sebebi de dış faktörler olacak.İçerde dışarıda hangi derbide fenerin hakemlerce ezildiğini gördünüz?
Yenilsek de önemli değil.Bizim kader maçlarımız ts-gb-bjk-bşk maçları.Bu 4 maçtan 12 puan alırsak rahat şampiyon oluruz.

Ali Koçun ismi geçmişken bu herifi çok abartıyorlar. Yok seçilirse lige ambargo koyarlar falan diyenler görüyorum zaman zaman Fenerliler dışında bile bu adamın muhteşem başkan olacağını düşünenler var

Sadece gülüyorum.

Aziz bi bıraksın Feneri var ya bakın görün siz nasıl bir enkaz çıkacak ortaya. Bütün pislikleri teker teker dökülecek.

sent via GSC

ali koç cabuk sinirlenen ve aceleci biri bence.suratından anlasılyo.zor.bu iş para ile olsaydı sadece van persie geldi,nani geldi ne oldu...fenerin dogru ve planlı bi yapılanma yapması lazım.bu da sabır işi.

Son düzenleme:
Herşeyi anlarımda belhandanın golüyle maçı alacaz nedir ya 1 hafta girmem foruma öyle olursa mümkün değil 1 e 1000 falandır herhalde oranı böyle bişeyin

Geri
Üst Alt