anAhmj.jpg

Marsilya'lı futbolcu Florian Thauvin: "Gomis kardeşime iyi maçlar, arkandayız kardeşim."

[IGM]BgbK-dcHTba[/IGM]

Terim nereye açıklama yapmış arkadaş linkini atın da görelim twitterda veya forumda bişey yok.

Taraftarlarımızdan biri otobüsten sanırım salınırken düşmüş. Ağır yaralıymış.

20180317_2_29292978_31754071_Web.jpg

Maçı izlememe totemi yapacaktım, biraz beti arttırayım. Eğer kazanırsak forumdan bir kişiye Trabzon maçının biletini devredeceğim. Kura mı çekeriz nasıl karar veririz bilmiyorum ama adağım olsun. :D

Arkadaş otobüsten düşen birisi var ve ağır yaralı,maçı gözümde çok sıradan hissettiriyor böyle bir durum olunca.bu kadar basit olmamalı ya bu işler adam akıllı kaparsın otobüsün kapılarını gidersin holigan tutumdan nefret ediyorum zarardan başka bişey getirmiyor Allahım yardımcısı olsun maç muç hikaye

Abi otobüsten niye salınırlar ki, geçmiş olsun çok. Umarım iyileşir kardeşimiz.

Maç saati yaklaştıkça heyecanım arttı ya. Sabah rahattım. Fernando'nun muhtemel 11'e yazılması da heyecanlandıran bir etken oldu.

Dünkü antremanı stadyumda izledikten sonra baya gaza gelmiştim ama toparladım şu an mağlubiyetten emin bir şekilde rahat rahat izleyeceğim maçı. İçerdeki başak-bjk-ts maçları daha önemli zaten..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derbiyi Yalçın Çetin anlatacak.

Geri
Üst Alt