Türkiye kupasi finali tek ayakli mi iki ayaklimi acaba? Şu fenerle şu stadda şu futbolcularla bidaha maç yapsak iyi olur, böyle yakalayamayiz feneri kolay kolay. Adamlar defans yapmaktan top oyniyamiyor.

Mactayim hayirlisiyla , keyifli bir futbol gecesi olacaktir

sana tirnaklarin afiyet olsun aksam yemegi niyetine

Ben bu maçı da çok rahat izledim gerek fernandaonun golü gerek maiconun direkten dönen topu ikisine de gol olur demiştim yerimden kalkmadan , benim aksime Fenerli dostlarım buz kesildi resmen altlarına yaptılar. Senin de soğuk terler döktüğüne Eminim.

Yarın ise senim için çok daha zorlu geçecek , bakalım tinerci yanın mı godaman yanın mı ağır basacak .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerin kadrosu les ötesi ve üstüne teknik direktörleri Kocaman denilen les herif.

Buna ragmen birak yenmeyi, deplasmanda gol bile atamiyoruz su adamlara. Birak abi bunlari yenemeyiz orda. Belki bu en büyük firsatti. Bu kadro kalitesinin altina düseceklerini sanmiyorum bir daha.

Rezalet, bir derbi daha ve yine 0 gol. Winner winner diyoruz ama gol atamayan takim winner olamaz, kusura bakmayin.

8c9e1bfa0f57cee4fc7a1091960848c2.jpg
f39a176fb1f9d25b20f5d1ae1a72480a.jpg

hazır milli takım arası varken iyi bi 10 numara ve gol vurusu olan tempolu ortasaha bakayım şimdiden

Sinan geç bu işleri mükemmel bir hakem yönetimi vardı sahada. Bu maçta ota mota sarı verse futbol mutbol izleyemezdik kavga döğüşten.

Roman sari , ekici iki sari , fernando bence kirmizi , fernandao itirazdan sari , daha net kartlik cok pozisyon var

fernando sariyi gorunce sevindi zaten

serdar a kol vurmaktan soldado sari , serdar in jilet gibi bir girisi vardi o da sari , gomis in pozisyonundan once belhandaya giris vardi , en az sari

sariysa sari kirmiziysa kirmiziyi vereceksin , premier lig premier lig deniyor , bugun stoke everton macinda 30 lu dakikalarda hem de ev sahibi aleyhine sak diye cikardi kirmiziyi

fb nin sertliklerine izin verince karsilikli hakedenlere de gosteremedi

penalti beklenen pozisyonlari tek tek incelemek lazim , ikinci yaridaki serdar in olayinda karsilikli bir olay var ,bence devam

serdar in yarida iteklemesi eger yuze mudahale varsa penalti , yok vucudun baska bir yerine ise penaltilik bir sey yok

fb lilerin hakli olabilecegi en net pozisyon bir yan topta yukselmeye calisan bir oyuncunun uzerine cikti bizden biri , ilk yaridaki fb bjk macinda janssen in penalti pozisyonuna benziyordu

Ben bu maçı da çok rahat izledim gerek fernandaonun golü gerek maiconun direkten dönen topu ikisine de gol olur demiştim yerimden kalkmadan , benim aksime Fenerli dostlarım buz kesildi resmen altlarına yaptılar. Senin de soğuk terler döktüğüne Eminim.

Yarın ise senim için çok daha zorlu geçecek , bakalım tinerci yanın mı godaman yanın mı ağır basacak .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ee orasina yarin karar verecegiz macin gidisatina
gore doktor beeeey

Türkiye kupasi finali tek ayakli mi iki ayaklimi acaba? Şu fenerle şu stadda şu futbolcularla bidaha maç yapsak iyi olur, böyle yakalayamayiz feneri kolay kolay. Adamlar defans yapmaktan top oyniyamiyor.

Final tek ayak ama henuz akhisari elemedik , ayrica fb de besiktasi eleyemeyecektir

diyarbakirda bir bjk derbisi olacak gibi duruyor

Eyvah eyvah yine basladi cins cins yorumlara.

Final tek ayak ama henuz akhisari elemedik , ayrica fb de besiktasi eleyemeyecektir

diyarbakirda bir bjk derbisi olacak gibi duruyor
Tühh çift ayakli olsa iyi olurdu. Akhisaro eledik, realist olalim, Türk Telekomda 2-1 den mac vermez Galatasaray.

Bencr finali şikecilerle yapalım, nede olsa kupa finallerinde hep koyuyoruz, bidaha koyalım :)

Geri
Üst Alt