17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Hayır iki maçtır çok iyi gelişme var bu konuda. Stoperlerin kapatması ile yetmez, hele geride olan rakip çok adam ile gelirse. Alan ve adam markajı en etkili olanıdır. Bu golün yenme sebebi rakibin topu hızlı oyuna sokması ve bizim defansın uyuması. Orta yapıldı bizim defans daha yer almamıştı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

40 yildir futbol izliyorum ve kornerlerden en az gol yiyen oliver kahn git bir youtubu ac ve oliver kahn korner yaz.
dizilise bi bak.

kaybedilen değil de verilen bir maç bence.

belhanda ve tolga o kadar sönük iken ndiaye'nin çıkıp selçuk'un girmesi, feghouli'nin 5 dakika kala girmesi büyük hatalar idi. gol daha önce de yenebilirdi, burada muslera'nın kritik kurtarışları çok önemliydi. fakat yine kendisinin zaafı olan yan toptan gelen gol ile 2 puan bırakıldı.

burada belhanda'nın 60-65 civarı çıkarılıp yerine ikinci bir forvet alınabilirdi, veyahut bir orta saha alınıp 4-1-4-1 denenebilirdi. selçuk inan gibi hem fiziken hem de ruhen çökmüş durumdaki bir oyuncunun oyuna girmesi, üstelik ndiaye'nin çıkması dengeleri değiştirdi. golden sonra feghouli değişikliği de bence geç gerçekleşti.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanatları Linnes, Rodrigues ve Tolga'dan oluşan takımdan bir halt olmaz

Eğitim şart

ya biz bu antalyaya bugun niye korkarak oynadik merak ediyorum zemin ve sıcaklık bahane bile olamaz. Onlar sanki nou campta oynadi karşımızda...
Saçmalık ya

of ulan of hiç mi rahat nefes alamayacağız. 3 haftadan sonra moral yine yerlerde bari orta seviye bi futbol oynasaydınız ona da razıydık bugünkü rezillik neydi lan

Tudor: "Oynadığımız oyuna göre 1 puan iyi. Maç öncesi dediğim gibi Milli maç dönüşleri zor oluyor. Zor bir maç olacağı belliydi."

olum sen selcugu niye alıyon la niye aliyon

trabzon abdükadir'i oynatırken biz neden recep ve atalay'a forma veremiyoruz?selçuk ve yasin kadro dışı bırakılmalı acilen.

selcuk pisliginin bir an once kadro disi birakilmasi lazim.

en azindan boyle olunca zarar vermez.

su an her hareketi zarar.

golde yine adami seyretmesi.

musleradan kaptanligi almasi.

belini dondurememesi, vs. vs.

Yalnız 3 haftada takımı göklere çıkarıp yere göğe sığdaramayanlar şimdi bu takımdan bu hocadan olmaz diyo :D

Bu sefer o adamın ortada eksik olmasından ötürü golü yersen ne olacak? Bu golde kaleci hatası yok, takım iki maçtır hava toplarında iyi, bu golde resmen uyudular. Orta yapıldı ama bizim defans hala daha yerini almamıştı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biraz önce kendin bi ihtimal dedin yani o topu cikarmanin yüzdesi yükselmis oluyor.
ozaman birde öyle denesinler arkadas, hep ayni sekil golmu yenir.

Her şeye rağmen ben bugünkü oyunu bozuk zemin ve aşırı sıcak havaya bağlıyorum. Ana planımız olan baskılı oyunu bu şartlarda yapamayınca kapanıp kontrayla pozisyon aramak istedik.

Geri
Üst Alt