Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.198
- 6.356
- 983
Selçuk da uğursuzluk yoksa benim adım da Mehmet değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım sadece iyi olurken gelen sözde taraftara lanet olsunHaftaya dolmaz arena. En fazla 35 bin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır iki maçtır çok iyi gelişme var bu konuda. Stoperlerin kapatması ile yetmez, hele geride olan rakip çok adam ile gelirse. Alan ve adam markajı en etkili olanıdır. Bu golün yenme sebebi rakibin topu hızlı oyuna sokması ve bizim defansın uyuması. Orta yapıldı bizim defans daha yer almamıştı.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takım sadece iyi olurken gelen sözde taraftara lanet olsun
GT-I9301I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sefer o adamın ortada eksik olmasından ötürü golü yersen ne olacak? Bu golde kaleci hatası yok, takım iki maçtır hava toplarında iyi, bu golde resmen uyudular. Orta yapıldı ama bizim defans hala daha yerini almamıştı.Drogba varken bazen o geçiyordu. Gomis geçebilir.
oyle taraftarin ... nefret ediyorum boyle tiplerdenBizim taraftar profili böyle genelde maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğursuzluk değil, kafa olarak bizi bitirmiş, oynamak istemiyor. Yasin ve sinanda böyle.Selçuk da uğursuzluk yoksa benim adım da Mehmet değil.
Bu sefer o adamın ortada eksik olmasından ötürü golü yersen ne olacak? Bu golde kaleci hatası yok, takım iki maçtır hava toplarında iyi, bu golde resmen uyudular. Orta yapıldı ama bizim defans hala daha yerini almamıştı.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi