17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Linnes oynarsa Bursa'nın 10 korneri garanti.Saçmalama Tudor Lato'yu oynat.

biri Tudora anlatsin turkiyede taktik isleri yurumez, bam bam bam koyacaksin okadar
gecen antalya macinda geride bekleyip kontra ile golu bulmaya calisti. o italya, ingilterede olur

Cik böyle bak keyfine.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Lato
Ulu Fernando Reges
Feghouli Ndiaye Belhanda Garry
Gomis​

Cik böyle bak keyfine.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Lato
Ulu Fernando Reges
Feghouli Ndiaye Belhanda Garry
Gomis​

igor hem kadro hemde oyun anlayısıyla bence bu sezon sampiyon olup olamıyacagımızı bursa macında belli edecek

linnesi oynatır ve antalya macı gibi takımı geri cekerse acıkcası bu adam bir yol olmaz artık derim ben

sampiyonluk deplasmanlardan gecyor

13 kişi çıktığımız için hükmen mağlup oluruz.

DJgsi-rWAAAyqkC.jpg

igor hem kadro hemde oyun anlayısıyla bence bu sezon sampiyon olup olamıyacagımızı bursa macında belli edecek

linnesi oynatır ve antalya macı gibi takımı geri cekerse acıkcası bu adam bir yol olmaz artık derim ben

sampiyonluk deplasmanlardan gecyor

Lig baslamadan önce söylemeye baslamistim bizim icin ölcü olacak maclarin ilk ayagi Antalya deplasmaniydi orada da s.cti batirdi. Bursa pek bir ölcü degil gözümde. Normalde cakip gecmek gerek cünkü Bursa deplasman korkusu eskide kaldi gecen sene iki macta tokatladik adamlari, evimizde hatta penaltimizi da vermemisti hakem bir de.

Konuya geri dönersek benim gözümde ölcü olacak maclar Antalya deplasmani, IBB-Trabzon maclari ve derbiler. Bu maclardaki performansi(miz) hersey belli eder zaten.

Benim anlamadigim lato yu bu adam çok sevmesine rağmen bu çöp linneste ne buluyor . Sinir oluyorum linnes e. En son maçtaki kornerleri için hayatımda etmedigim küfürleri ettim . Beceriksiz, yeteneksiz sadece çalışmayı seven bomboş bir adam . Umarım kurtuluruz şundan

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O degil de bu „tag“ olayi nasil oluyor? Nasil aliniyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hiç alakası yok ki maç sonuçları da bunun aksini ispatlar nitelikte.Geçen yıl biz Bursa'dan 6 puan alırken 2 maçta 8 gol atmışız.Fener 1 puan almış misal.Hatta 2 tane saçma penaltı olmasa Bjk'den de puan alacaklarmış deplasmanda.

Mac skorlarindan cok taraftarlarini kastetmistim.. ama pek önemli degil insallah koyar geceriz

Geri
Üst Alt