- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bu arada karabük ilk yarıda ve toplamda girdiği 3 gol pozisyonuna bizim pas hatalarımızla girdi.bizim sayemizde yani.2.yarı pozisyonları yoktu.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zat hep öyle. Cidden kim bugs tvde maç anlatımındaki kel kim la?adam sevinmeyeye yemin etmiş,3. golde insan nasıl öyle sakin kalabilir.
O zat hep öyle. Cidden kim bu
gs tvde maç anlatımındaki kel kim la?adam sevinmeyeye yemin etmiş,3. golde insan nasıl öyle sakin kalabilir.
Bu arada maç çok rahat geçebilirken hikayesi oldu karakter koymak güzeldir şampiyonluk getirir ama kendi işimizi zorlaştırmamalıyız bir daha.
Aptal Tudor.. Benim gibi maçı izledi..
Gomis bitik.. Yuruyecek hali yok, 90 dakika sahada..
Belhanda laubali.. Faydadan çok zararı var, sahada..
Az daha puan kaybediyorduk.. Yatsın kalksın Maicon'a sukretsin.
biz ekran basında dayanamadık tribünler nasıl dayandıBu arada maç çok rahat geçebilirken hikayesi oldu karakter koymak güzeldir şampiyonluk getirir ama kendi işimizi zorlaştırmamalıyız bir daha.
Gol olunca sahaya atlayacaktım Alp Basma ile Berat Yemiş zor tuttularbiz ekran basında dayanamadık tribünler nasıl dayandı

Eray'da bile hareketlilik var ciddi ciddi bu kare efsaneŞampiyonluğun sırrı şu görüntü işte.

sağ bileğim acıdı o ara senin yüzünden olabilir zuhaha
Berat yıne mı beles gıttınsağ bileğim acıdı o ara senin yüzünden olabilir zuhaha
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet renktaşBerat yıne mı beles gıttın
evet renktaş
beni salla @Hikmet Sarıdağ beleş vipe gitti bugün
o son sevinç fenaydı yaMaçtaydım, şimdi dönüş yolundayım. Uzun yol geldim maç için ama o son dakikadaki sevinci yaşadıktan sonra değdi diyorum. Önümdeki tanımadığım 2 kişiyle kutladım golüMuhteşemdi...
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o son sevinç fenaydı ya
solumda 60lık moruk vardı yakalarımıza yapıştık sağda namık koptu zaten
zuhahah süperdi
Konu disi olacak ama Kayseri 2. siraya yerlesmis 14 puanla. Adamlari ilk hafta 4-1 yendigimizde kuslar dusme adayi takimi yendiler, buna seviniyorlar demislerdi. Adamlar kapaklari takiyor. Simdiden ligden dusme sinirinin 3'te 1'i kadar puan aldilar.![]()