17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Yarın Trabzon bunlardan puan alırsa bunlar bunalıma girer.
Yani bir zahmet puan alsın o hamsi beyinliler de kırk yılın başı bir işe yarasınlar. Heriflerin en iyi 3 oyuncusu kart cezalısı ve oynayamıyor. Trabzon adam gibi oynarsa puan alır. Puan alırlarsa da yarın akşam bizim açımızdan yine son derece keyifli bir akşam olur.

Yani bir zahmet puan alsın o hamsi beyinliler de kırk yılın başı bir işe yarasınlar. Heriflerin en iyi 3 oyuncusu kart cezalısı ve oynayamıyor. Trabzon adam gibi oynarsa puan alır. Puan alırlarsa da yarın akşam bizim açımızdan yine son derece keyifli bir akşam olur.
Sen trabzonun Istanbulda bizim disimizda pek bir ise yaradigini gördün mü?
Kilit bir macta biz sampiyon olmayalim diye aleyhimize bir skor ile ayrilma potansiyeli var bunlarin.

Aynen öyle.Fener'in işi derbide biz çaktıktan sonra muhtemelen bitecek ama Bjk ile fark hep 2 maç olmalı en az,yani 4 puan önde gitmeliyiz minimum.Bugün gördük ki bunların her zaman hakem kozu var.Yarın böyle konuşuyoruz ama Trabzon'u doğrayacaklar muhtemelen.

Aynen öyle.Fener'in işi derbide biz çaktıktan sonra muhtemelen bitecek ama Bjk ile fark hep 2 maç olmalı en az,yani 4 puan önde gitmeliyiz minimum.Bugün gördük ki bunların her zaman hakem kozu var.Yarın böyle konuşuyoruz ama Trabzon'u doğrayacaklar muhtemelen.
Hakem disinda Trabzonun kendi kendini dograma potansiyeli var.

Erman Türker Olimpiyat stadın da Drogba koyduğunda sahaya inmediler mi ? İlk kez yaptığımız bir şey değil ki bu BJK'li tayfasına bir kez daha tarih tekerrür eder. :D

Sen trabzonun Istanbulda bizim disimizda pek bir ise yaradigini gördün mü?
Kilit bir macta biz sampiyon olmayalim diye aleyhimize bir skor ile ayrilma potansiyeli var bunlarin.
O da doğru :red:

Bu cümlenin altına imzamı atarım. Tüpçü federasyon başkanı olduğu sürece bu tinerci güvercinlerin her zaman ceplerinde hakem kozu olacaktır. Bizim teknik heyet ve yönetim de bunu her zaman dikkate almalı. Gerçi Tudor bugün neyin ne olduğunu anladı. Hesabını kitabını ona göre yapar artık herhalde.

O da doğru :red:

Bu cümlenin altına imzamı atarım. Tüpçü federasyon başkanı olduğu sürece bu tinerci güvercinlerin her zaman ceplerinde hakem kozu olacaktır. Bizim teknik heyet ve yönetim de bunu her zaman dikkate almalı. Gerçi Tudor bugün neyin ne olduğunu anladı. Hesabını kitabını ona göre yapar artık herhalde.
Umarim Tudor bu konuda yönetime gereken baskiyi yapar, yoksa Tudorun tek basina yapabilecegi bisey degil.
Türkiyede sampiyonlugun sadece sahada kazanilmadigini anlamasi lazim yönetimimiz.

Umarim Tudor bu konuda yönetime gereken baskiyi yapar, yoksa Tudorun tek basina yapabilecegi bisey degil.
Türkiyede sampiyonlugun sadece sahada kazanilmadigini anlamasi lazim yönetimimiz.

Hayır Ali Dürüst 2.5 senedir TFF'de bir de.Kendisi bu işi en iyi bilen adamlardan biri üstelik.Lobi yapacaksak adam var ama yapmıyoruz/yapamıyoruz enteresan bir şekilde.

Yani sadece yönetime baskı yapmak olayı da değil onu da yapsın tabi ki tek başına yapabileceği bir şey değil de Tudor'un asıl görevi bu değil. Tudor'un yapması gereken takımın bu akşam ki maçta olduğu gibi laubali tavırlar içerisinde bulunup kendi kendini zora sokmasını önlemektir. Bunun önlemini bulmak ve uygulamak zorundadır. Bak işte gördü hakemler pusuda bekliyor; "Şöyle penaltı olmasa bile ilk bakışta penaltı gibi görünen bir pozisyon olsa da Galatasaray'ın aleyhine penaltı çalsam" diye fırsat kolluyorlar. Tudor'un bu akşam bunu görmüş olması lazım ki açıklamaları da gördüğünü gösteriyor.

Yani bu kadar pozisyon yakaladığın ve 2-0 öne geçtiğin bir maçta taraftarına şov yapman gerekirken sinir krizlerine sokuyor isen ortada ciddi bir sıkıntı var demektir. Disiplini ile övünen bir hoca bu sıkıntıyı bir an önce çözmek zorundadır.

Yani sadece yönetime baskı yapmak olayı da değil onu da yapsın tabi ki tek başına yapabileceği bir şey değil de Tudor'un asıl görevi bu değil. Tudor'un yapması gereken takımın bu akşam ki maçta olduğu gibi laubali tavırlar içerisinde bulunup kendi kendini zora sokmasını önlemektir. Bunun önlemini bulmak ve uygulamak zorundadır. Bak işte gördü hakemler pusuda bekliyor; "Şöyle penaltı olmasa bile ilk bakışta penaltı gibi görünen bir pozisyon olsa da Galatasaray'ın aleyhine penaltı çalsam" diye fırsat kolluyorlar. Tudor'un bu akşam bunu görmüş olması lazım ki açıklamaları da gördüğünü gösteriyor.

Yani bu kadar pozisyon yakaladığın ve 2-0 öne geçtiğin bir maçta taraftarına şov yapman gerekirken sinir krizlerine sokuyor isen ortada ciddi bir sıkıntı var demektir. Disiplini ile övünen bir hoca bu sıkıntıyı bir an önce çözmek zorundadır.
Katiliyorum, zaten calinan penaltida Hakemden cok oyuncumuza kizdim.
Ne gerek var o pozisyonda rakibi öyle karsilamayi, adam hic tereddüt etmeden caldi penaltiyi.

Takım gol kaçırma yarışına girdi bir de üstüne laubali olunca bir anda kolay geçecek maç sıkıntıya girdi. Maçtan önce hakemin sıkıntılı olduğunu ve bu açıdan zorlanabileceğimizi ifade etmiştim burada.

Beklediğim gibi geçti maç. Karabük topu tamamen verip kontra kovaladı. Ve şu ana kadar da en çok alan bulan takım oldu. Net kaçan pozisyonları yok belki ama oyunun dengesini bozdular. Daha önce ki maçlarda gol yemeyeceğimizi biliyorduk. Bugün öyle olmadı. Hakem de bunun farkındaydı, kendisi fanatik bir Fener'li zaten az takip eden anlar.

O penaltıyı hiç bir statta çalamazdı burada çat diye çaldı.

Takimin bugün biseyi anlamis olmasi lazim, Sampiyonluk öyle cantada keklik falan degil.
Gördügümüz gibi rakipler öyle kolay kolay teslim olmuiyorlar, en azindan mücadele etmeye calisiyorlar.
Üstüne üstlük hakemler bizim lehimize olan penaltilari cok kolay es gecerken, rakibin bedava penaltilarini teredüt etmeden caliyorlar.

Katiliyorum, zaten calinan penaltida Hakemden cok oyuncumuza kizdim.
Ne gerek var o pozisyonda rakibi öyle karsilamayi, adam hic tereddüt etmeden caldi penaltiyi.
Yani ben o pozisyonda oyuncuya kızamam. O kadar kolay penaltı çalınmaz. Öyle her ikili mücadeleye penaltı çalınsa her maç en az 7-8 tane penaltı çalınması lazım.

Yani ben o pozisyonda oyuncuya kızamam. O kadar kolay penaltı çalınmaz. Öyle her ikili mücadeleye penaltı çalınsa her maç en az 7-8 tane penaltı çalınması lazım.
Calinir renktasim, bizim ligimizde calinir, özellikle söz konusu saha kalkmaya baslayan Galatasaray ise.

Daha penaltı verilebilecek bir pozisyon olan Garry'nin pozisyonuna vermedi,buna verdi bu bile niyetini açıklamaya yeter.

maicon tüpçüye fikoya hakeme alayına koydu o golü. tetikçi hakem çelme takmaya çalıştı ama gaddar kerimi hesaba katmadı. bu arada rahat 4-5 olacak maçı zora sokacak kadar mallaştı 2.yarı takım,ciddiyetsizlik tavan yaptı. ceza sahası içinde pas yapma rekoru kırdılar bi ara biri de çıkıp yapıştırmadı topa ta ki maicon gelene kadar. bu takımda şut çekme yasağı geldi de bizim mi haberimiz yok.

Geri
Üst Alt