17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

bu arada karabük ilk yarıda ve toplamda girdiği 3 gol pozisyonuna bizim pas hatalarımızla girdi.bizim sayemizde yani.2.yarı pozisyonları yoktu.

Son düzenleme:
Bu arada maç çok rahat geçebilirken hikayesi oldu karakter koymak güzeldir şampiyonluk getirir ama kendi işimizi zorlaştırmamalıyız bir daha.

Bu arada maç çok rahat geçebilirken hikayesi oldu karakter koymak güzeldir şampiyonluk getirir ama kendi işimizi zorlaştırmamalıyız bir daha.

Derbilerde hele telafisi olmaz bu derece bir lauballiğin.Takım rehavete kapılmıştı biraz,böyle kazanmak o açıdan iyi oldu.Ayaklar yere basıyordur umarım biraz daha.

Maçtaydım, şimdi dönüş yolundayım. Uzun yol geldim maç için ama o son dakikadaki sevinci yaşadıktan sonra değdi diyorum. Önümdeki tanımadığım 2 kişiyle kutladım golü :) Muhteşemdi...

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aptal Tudor.. Benim gibi maçı izledi..

Gomis bitik.. Yuruyecek hali yok, 90 dakika sahada..
Belhanda laubali.. Faydadan çok zararı var, sahada..

Az daha puan kaybediyorduk.. Yatsın kalksın Maicon'a sukretsin.

Gomis'in yerine oynayacak adami da yaninda seyrettik. Eren Derdiyok 300 kilo olmus, adim atacak hali yok.

Belhanda defansif katkisi yüksek ama geri pas isine falan girmeyi birakmasi lazim. Sut cekmeye baslasa kimseyi deli etmeyecek. Topu kaleye tasimak istiyor adeta bu da hepimizi sinir ediyor.

Tudor'un yapacagi tek degisiklik Rodrigues'in yerine Yasin'i almak olurdu.

Ceza sahasi icinde en cok topla bulustugumuz macta Tudor'u elestirmek pek akillica degil. Adam kendini oyuna alip bir de gol mü atsin yani?

Maçtaydım, şimdi dönüş yolundayım. Uzun yol geldim maç için ama o son dakikadaki sevinci yaşadıktan sonra değdi diyorum. Önümdeki tanımadığım 2 kişiyle kutladım golü :) Muhteşemdi...

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o son sevinç fenaydı ya
solumda 60lık moruk vardı yakalarımıza yapıştık sağda namık koptu zaten
zuhahah süperdi

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DLAIQb2WAAAAH-V.jpg

Takım olduk

Konu disi olacak ama Kayseri 2. siraya yerlesmis 14 puanla. Adamlari ilk hafta 4-1 yendigimizde kuslar dusme adayi takimi yendiler, buna seviniyorlar demislerdi. Adamlar kapaklari takiyor. Simdiden ligden dusme sinirinin 3'te 1'i kadar puan aldilar. :)

Konu disi olacak ama Kayseri 2. siraya yerlesmis 14 puanla. Adamlari ilk hafta 4-1 yendigimizde kuslar dusme adayi takimi yendiler, buna seviniyorlar demislerdi. Adamlar kapaklari takiyor. Simdiden ligden dusme sinirinin 3'te 1'i kadar puan aldilar. :)

Kayseri bu ligin en dirençli Anadolu takımlarından biri,Kayseri'yle Fener oynasın Fener içerde belki ite kaka yener bilemem onu ama deplasmanda Kayseri vurur geçer çok net.Bunlara pozisyon vermeyen Akhisar bizle oynadığında da aynısını diyecekler bekle sen. :asd:

Geri
Üst Alt