17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Garrye kötü diyenle aynı maçı izlemiyoruz ya dalgamı geçiyorsunuz,sadece Gomise çok iyi düşünüp atamadığı pastan dolayımı kötü diyorsunuz anlamıyorum,Karabük bize ters geldi açıkçası biraz zorlandık ama bi şekilde kazanırız

Bu tarz bir oyun arenadaki derbilerde cok buyuk sikinti yaratacak. Besiktas fener gibi takimlar karabuk kadar kolay pozisyon vermez ayrica aptal aptal pas hatalarinda golu atarlar. Surekli tempo guzel ama oyun kurgumuz zayif bence

Bjk başak gibi takımlara bu kadar tempo yapmayacagız heralde.Küçük takımların kafası bu oyun tarzı ile ezilir.

Feghouli, Serdar, Linnes ilk yarının en iyileriydi. Fernando dehşet kötü oynadı yemin ederim aynı şu an Selçuk gibi oynuyor anlam veremedim. Ndiaye yok hiç. Ndiaye'den 8 numara olmayacak gibi eli ayağı birbirine giriyor topu alınca. Dikine sürdü sürdü yoksa top kaybı geliyor. Tolga dönünce muhtemelen kesilecek. Rodrigues çok etkiliydi de bir türlü bitiremedi, biz burada normal olarak Rodrigues'i eleştiriyoruz da Rodrigues'in karşısındaki adam nefes alamıyordur şu an muhtemelen.

Takim her macta öne gecince oyunculara bir rahatlik geliyor, fark atabilirken cok sakin cok rahat oynuyorlar, her macta aynisini yapiyorlar, Tudor birseyler soylemesi lazim

#ElPatron

19533957_1116526425114040_1885183363803774976_n.jpg

#EducationIsImportant

Şov yapmamız gereken maçı kendi ellerimizle şu hale getirdik arkadaş inanılır gibi değil. 2-0'a kadar herşey çok güzeldi lakin 2. golden sonra takımın ne oynamaya çalıştığını ben anlayamadım. Ona rağmen yine de çok kolay pozisyonlara girip saçma sapan bir şekilde harcadık. Umarım aramayız. Rodrigues bu takımda en fazla rotasyon oyuncusu olur yeniden görmüş olduk. Kendi kalemize de N'Diaye & Belhanda ortak yapımı bir gol attık. Güzel goldü tebrik ediyorum!

Seleznov ve Mariano'nun pozisyonu ise penaltı olabilir keza Rodrigues'e yapılan harekete de penaltı verilebilirdi. Bu taraftar şu maçta dahi rahat rahat maç izleyemeyecekse hangi maçta izleyecek? Umarım 2. yarı daha derli toplu bir takım izleriz ve son vuruşlarda daha etkili oluruz.

Valla takımda bir lakaytlik var ama tribün de aynı lakayt . Bugün fernando bile selçuk gibiyse rahatlık vardır. Bunlara rağmen 3 1 olması da çok yakındi. Umarım 2. Yari 1 gol buluruz yoksa sıkıntılı geçecek son dakikalara kadar

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ama oyun inanılmaz. Bu sezon ligdeki en iyi maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Penaltı pozisyonlarının 3'üde penaltı değil hepsi çok çok basit geçiniz

ama yabanci siniri yea diyenlerin burada olmamasi gayet güzel. su maci tarafli tarafsiz herkes begenir.

türkiye liginin cok cok üstünde bir tempo var macta.

artik eskisi gibi kazmalarla dolu anadolu takimlari da yok. hepsi bütcesine göre en iyi takimi kurabiliyor ve bunu da sahada görüyoruz

öyle kolay mac yok

Geri
Üst Alt