17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

N'Diaye iyi değil tamam da ölü selçuk bile nasıl N'Diaye'den daha iyi oynayabiliyor ya rahatsız mısınız arkadaş? Kafanız mı iyi yoksa trollük mü yapıyorsunuz? N'Diaye'nin şu ilk yarıda koştuğu kadar selçuk koşsun maçtan sonra hastaneye kaldırılır. Bir de böylelerini adam yerine koyup laf atmaya çalıştık zamanında yazık.

Lan neyin kafasindasiniz be? Şu oyunu 8taş oynasa şu an ne konuşuyorlardı acaba? Mis gibi top oynuyor herkes. Yok o şöyle yok bu böyle. Bi durun mübarekler.

Ndiaye ileri cik diyenler anlamiyor herhalde, kaptirdigimiz her top kontra oluyor Ndiaye yoksa orada, tabi adam ileri cikamicak.

Garry denilen beyinsiz adam akilli oynasaydi suan en az 4 tanr sallamis olurduk.

Bu 11 kontrollu oyun oynayamaz. Eger erken gol bulursak feneride besiktasi da 5 leriz arenada. Eger ilk golu yersek boku yedik onu soyleyeyim. Arka alan bu kadar acik derbilerde cok buyuk sikinti yasatir. Ben tudorun derbidede ayni oyunu oynayacagini dusunuyorum

Niye oynayamasın?Takım savunması anlamında sıkıntı yaşamıyoruz,bireysel lakayıtça hatalar bu maç özelinde hepsi.

Garrye kötü diyenle aynı maçı izlemiyoruz ya dalgamı geçiyorsunuz,sadece Gomise çok iyi düşünüp atamadığı pastan dolayımı kötü diyorsunuz anlamıyorum,Karabük bize ters geldi açıkçası biraz zorlandık ama bi şekilde kazanırız
Mücadelesi yine çok iyi ama son pasları yine kötü. Bir tane güzel pas attı, oda ilk golü getirdi. Onun dışında ortaya oynadığı hiç bir top olumlu olmadı. Ayrıca bir çok pozisyonda yine rakibini geçemedi, hız ile herzaman rakibi ekarte edemezsin. Misal o kapıp çıktığı pozisyon, iki rakibi hızı ile ekarte etti, üçüncü rakip akıllı davranınca çalım bilmediği için güne gitti.

alt yapi hocasi dedikleri adami göndermeyip takimi ona emanet etsinler.

ceyhun gülselam kazmasini bir kere yedege cekmis adam. orta sahada cok daha direncli ve diri görüntüleri var.

kerim zengin kazmasi disinda kötü oyuncu göremedim karabük'te. görece iyi kadrolari var aslinda.

10 kisilik besiktas'a karsi atak yapamayan karabük ile bu karabük arasinda kadro olarak ciddi fark olmasa da taktik ve teknik olarak ciddi fark var.

erkan sözeri'nin ne kadar kötü teknik direktör oldugu ortaya cikti. söyle cesur top oynatacak hocalarin artmasi lazim.

dün akhisar 3-4 pozisyon bulup kazanmasina ragmen iskence gibi bir mac oldu zira sürekli ona buna faul yapti iki takimda.

Bu 11 kontrollu oyun oynayamaz. Eger erken gol bulursak feneride besiktasi da 5 leriz arenada. Eger ilk golu yersek boku yedik onu soyleyeyim. Arka alan bu kadar acik derbilerde cok buyuk sikinti yasatir. Ben tudorun derbidede ayni oyunu oynayacagini dusunuyorum

5 filan zorda, kontrollu oyun demiyorum bu kadar Karabüke yaptıgımız gibi hurra hücüm yapmayız o takımlara karşı.Ayriyetten fenere bunu yaparsak orta sahayı geçemezler.Leş orta sahaları.Şenolun bjk sı fenere bile ezildi ilk yarıda.Bizim maçtada o kadar hücüm çıkmaya korkar.

Gol yemememize sebep olan futbolcu fernando dur. Rakip baski yaparken cok riskli top cikartiyor. Pres altindayken orta bolume havadan pas atilmaz kanun gibidir bu. Atan adami alt yapida falan oyundan alirlar. Fernando amator seviyesinde kabul edilmeyecek kotu bir pas atti.
Pası fernando atmadı

olumsuz düşünceye gerek yok. gayet istediğimiz gibi yönlendiriyoruz oyunu. dört dörtlük değiliz ama olması gerektiği gibi.

fenere karsi arena'da ne yapacagiz diye yazanlar olmus. onlar daha akhisara karsi pozisyon bulamadi. heriflerin önde basma gibi bir taktigi olamaz. aykut hangi macta önde basin demis adamlarina ? playoff finalinde adamin cikardigi kadro bir kere ofsayt. herif tam korkak. ayrica derbi atmosferi ve konsantrasyonu farkli olur

Niye oynayamasın?Takım savunması anlamında sıkıntı yaşamıyoruz,bireysel lakayıtça hatalar bu maç özelinde hepsi.

Takim savunmasi yapmiyoruzki takim savunmasinda sikinti yasayalim. Bu sene oynadigimiz 6 mactada cok ciddi top kayiplari yaptik kontra atak yedik hepsinde. Bu oyunu oynayacaksan tabii ki bunlar olacak ama 2-0 onde oldugun macta boyle bir gol yenmez. Yenmemeli. Bu lakayitlik buyuk maclarda basimiza is acar.

Takım pas kalitesini yükseltmeli. Özellikle baskı altındayken çok hatalar yapıyoruz.
Defanstan rahat çıkamıyoruz.

Geri
Üst Alt