Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Karabük atara atar yapıyo presi görünce sinmediler baya tehlikeli maç şu an.Bu kadar oynayabileceklerini tahmin etmemiştim 60dan sonra düşerler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence evet dizine darbe olmuş adamınSizce Karabük'ün pozisyonları penaltı mıydı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abimizden mantıklı mesajBen takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Rakip de önde bastığı için geçiş oyununda bazen hatalar yaptık. Golü attıktan sonra biraz top yapabilsek çok daha iyi olurdu tabi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana kızıcaksınız ama ölü selçuk bile şu maçta Ndiaye den iyi oynardı ya.
Geçen sezon çok iyiydi sanki. Asla Galatasaray'ın futbolcusu olamazRodriguez 3 mactir cok kotu.
Bjk başak gibi takımlara bu kadar tempo yapmayacagız heralde.Küçük takımların kafası bu oyun tarzı ile ezilir.
Ndiaye belki ileriye dönük etkisiz, pas hataları çok ama en azından mücadelesi yerinde. Bir kaç pozisyonda bu işe yaradı. Selçukta hiç bir şey yok, ne pas, ne mücadele ne de pres.Bana kızıcaksınız ama ölü selçuk bile şu maçta Ndiaye den iyi oynardı ya.
Badou biraz daha ofansif oyna be kardesim, biraz daha dikine dribbling yap, iki mactir cok geride oynuyor, kendisinden maksimum performans almak icin daha ofansif oynamasi lazim