17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Karabük atara atar yapıyo presi görünce sinmediler baya tehlikeli maç şu an.Bu kadar oynayabileceklerini tahmin etmemiştim 60dan sonra düşerler

Ben takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Rakip de önde bastığı için geçiş oyununda bazen hatalar yaptık. Golü attıktan sonra biraz top yapabilsek çok daha iyi olurdu tabi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selcuk bu sahadaki tempoya 20 dkdan fazla dayanamaz o bitik adamin sahada yeri yok

rodriguesin yerine yasin oyuna girebilir bir ihtimal onun haricinde degisiklige gerek yok

martin, mariano'dan bile iyi diyebiliriz bugün. helal olsun cocuga

Karabük şu ana kadar bize iyi tepki verdi ama ikinci yarıyıda bi görelim. Bursada ilk yarı iyiydi ama sonra geberdiler sahada. Biz ligin en tempolu takımıyız tüm maçlarımız zevkli o yüzden. Rakiplerdebize uymaya çslılıyor ama güçleri 90 dakika yetmiyor. Fakat derbilerde ve başakşehire problem yaşarız kesin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar kötü defansı ve kalecisi olan bir takıma karşı daha fazla gol bulmalıyız
N'Diaye baskı altında defoları ortaya çıkıyor, Golde belhanda'nın tembel pası kadar pası atan N'Diaye'nin de suçu var.

Bjk başak gibi takımlara bu kadar tempo yapmayacagız heralde.Küçük takımların kafası bu oyun tarzı ile ezilir.

Bu 11 kontrollu oyun oynayamaz. Eger erken gol bulursak feneride besiktasi da 5 leriz arenada. Eger ilk golu yersek boku yedik onu soyleyeyim. Arka alan bu kadar acik derbilerde cok buyuk sikinti yasatir. Ben tudorun derbidede ayni oyunu oynayacagini dusunuyorum

2.yarı karabük düşecektir saçma sapan gol yemeyelim yeter erken 3.gol gelirse zaten film kopar

Badou biraz daha ofansif oyna be kardesim, biraz daha dikine dribbling yap, iki mactir cok geride oynuyor, kendisinden maksimum performans almak icin daha ofansif oynamasi lazim

Gol yemememize sebep olan futbolcu fernando dur. Rakip baski yaparken cok riskli top cikartiyor. Pres altindayken orta bolume havadan pas atilmaz kanun gibidir bu. Atan adami alt yapida falan oyundan alirlar. Fernando amator seviyesinde kabul edilmeyecek kotu bir pas atti.

Badou biraz daha ofansif oyna be kardesim, biraz daha dikine dribbling yap, iki mactir cok geride oynuyor, kendisinden maksimum performans almak icin daha ofansif oynamasi lazim

Boşalttığı alanı kim dolduracak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt