17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Peki bir başka ciddi soru

Sezon başında başakşehir çok iyi oynuyodu ve bu sezon onu destekleme kararı almıştın o devam ediyo mu

Ve Galatasaray böyle devam ederse ligde hangi takımı destekleyeceksin bu sezon

TapaTalK

Benim basaksehir sempatim onlarin sahadaki oyunu ile ilgili degil , kavga dovus ve hosnutsuzluk ortaminin olmamasi ile ilgiliydi , oncelikle TS macindaki olaydan sonra bu konuda sogudum . Fakat yine de imkanim oldukca maclarina gidiyorum , kombinemi de aldim

Yalniz bu kalkip da 35 senelik hayatinda tuttugun takimi "degistirmek" degildi . basaksehirin kim tarafindan kurulup finanse edildigi ile ilgilenmiyorum , umrumda da degil

dogru sportif isleri , hamleleri yapip guzel futbol oynuyorlar , tribunlerinde de kavga dovus yok diye keyif aliyordum .. mesele bu

yani stadyumlarina gittigimde kaybetsinler diye hissetmedigim bir takim , sampiyon olsalar uzulmeyecegim bir takim ... ama surekli bjk ve fb stadyumlarina da gidiyorum , icimde hep truva duygusu ile , basaksehirde bu olmuyor

maddi konuya gelirsek ,elbette bir anda kapanmaz , ama bu seneki basari icin katlanilan maliyetlere 1-2 tanesi haric , yuksek olmakla beraber , kim uymasi anlaminda laf soyleyemem

fakat kimse de bu kadar adamin bir anda alinip ,nerdeyse sifirdan kurulan bu kadronun bu kadar erken sampiyonlugu garantileyecegini ongoremezdi .. ben birinci haftadan hissettim , ucuncu haftada da dillendirdim , zaten simdi de herkes de garanti gormeye baslamistir

Laubalilik etmezlerse 90+ puan sasirtmaz beni

Benim basaksehir sempatim onlarin sahadaki oyunu ile ilgili degil , kavga dovus ve hosnutsuzluk ortaminin olmamasi ile ilgiliydi , oncelikle TS macindaki olaydan sonra bu konuda sogudum . Fakat yine de imkanim oldukca maclarina gidiyorum , kombinemi de aldim

Yalniz bu kalkip da 35 senelik hayatinda tuttugun takimi "degistirmek" degildi . basaksehirin kim tarafindan kurulup finanse edildigi ile ilgilenmiyorum , umrumda da degil

dogru sportif isleri , hamleleri yapip guzel futbol oynuyorlar , tribunlerinde de kavga dovus yok diye keyif aliyordum .. mesele bu

yani stadyumlarina gittigimde kaybetsinler diye hissetmedigim bir takim , sampiyon olsalar uzulmeyecegim bir takim ... ama surekli bjk ve fb stadyumlarina da gidiyorum , icimde hep truva duygusu ile , basaksehirde bu olmuyor

maddi konuya gelirsek ,elbette bir anda kapanmaz , ama bu seneki basari icin katlanilan maliyetlere 1-2 tanesi haric , yuksek olmakla beraber , kim uymasi anlaminda laf soyleyemem

fakat kimse de bu kadar adamin bir anda alinip ,nerdeyse sifirdan kurulan bu kadronun bu kadar erken sampiyonlugu garantileyecegini ongoremezdi .. ben birinci haftadan hissettim , ucuncu haftada da dillendirdim , zaten simdi de herkes de garanti gormeye baslamistir

Yani yanlış anlamıyosam 35 senelik hayatında Galatasaray'ı hiç bırakmadın, sadece borçlarından sebep soğudun ve başakşehir güzel futbol oynadığı için onları destekleme kararı aldın. Ancak Galatasaray'da böyle iyi futbol oynadığı için yine içinde GS aşkı tutuştu. Diğer stadlara gittiğinde içinden yine cimbom demek geçiyo yanlış mıyım

TapaTalK

Bayern bile liginde 90 puanı zor gördü hem de en iyi döneminde.Biz 80 üstü görürsek çok iyidir,70+ kabulümdür.

90 puan ha. Hayal dünyasinda yasiyorsun.

Geçen sene de 6 maçta 14 puan almıştık. Keza 2009-2010 sezonunda ilk 6 maçta 18 puan toplamıştık.

Belki oyun açısından aldığımız elektrikten dolayı olumluyuz bu sefer ama ayakların yere sağlam basmasında fayda var. Maç maç bakıp hem takım, hem yönetim hem de taraftar olarak konsantre olmak zorundayız.

Ancak 90 puan tarzı hedefler genelde tutmaz. Sadece hakem ayağı ile mükemmel olsan yarış sürsün diye o puanın altına çekerler seni.

Kalan 28 maçta , 25 galibiyet lazım 90 puan için uçmak güzelde bu kadarı fazla

Sinan birincisi adamların taraftarı yok ki kavga gürültü olsun. İkincisi, Galatasaray hakkında o kadar çok mali konulara değinip, Başakşehiri kimin finanse ettiği umrumda değil diyerek tutarsızlıklarına bir yenisini eklemişsin.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IBB tökezleyince Besiktas derbiyi kaybedince kafa diye birsey kalmadi tabi uctu gitti iyice.

Normalde hep mantik cercevesinde düsündügünü ifade ve iddia eden adam ütopik düsüncelere kaptirmis kendini. 90 puan ha.

Senin gibi bir elite yakismiyor bu haller. Kendine ceki düzen ver.

Yahu o degil de, bu beinsports neden bu sene mac öykülerini yayinlamiyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kalan 28 maçta , 25 galibiyet lazım 90 puan için uçmak güzelde bu kadarı fazla

Ic saha maclarimizin hepsini kazanmamiz lazim. Karabük, Fenerbahce, Genclerbirligi, Alanya, Akhisar ve Göztepe maclarimiz var.

Deplasman maclarimizdan Konya ve Malatya'yi yenmemiz lazim. Trabzon, Basaksehir ve Besiktas deplasmanlarindan totalde 3 puan yeterli olur.

Yani yanlış anlamıyosam 35 senelik hayatında Galatasaray'ı hiç bırakmadın, sadece borçlarından sebep soğudun ve başakşehir güzel futbol oynadığı için onları destekleme kararı aldın. Ancak Galatasaray'da böyle iyi futbol oynadığı için yine içinde GS aşkı tutuştu. Diğer stadlara gittiğinde içinden yine cimbom demek geçiyo yanlış mıyım

TapaTalK

ben basaksehire ,yahu akil var mantik var , gidip de gonul bagi duyabilir misin ... ben haldir huldur isleri ,bagris cagris huzursuzlugu sevmiyorum hic bir alanda .. haliyle futbolu da sevdigim icin basaksehir daimi sekilde gidilip izlenecek takimdi , fbjk gibi de rakip kategorisinde gormedigim bir takim

bu arada esas sebep su .. takimdaki uyum tribune hatta foruma da yansidi .. benim istedigim kotu zamanda da bu uyumun sukunetin olmasi

yoksa guzel futbol varsa ben bodrumspor un macina da gittim yani

Su takim antalaya cok beles 2 puan kaybetti . Ciddi oynasa 5 beraberlik alip ligi bitiremez mi ? Maksat her maca final gibi cikmak . Kondusyon her sey futbolda , kadro kuruldu yukleme yapildi , eksikler giderildi ve heves de var , neden yenemeyesin su bjk yi fb yi ..

bjk 85 puani mi ne gecmisti 2003 te .. olabilir bence konsantrasyonla

2003 nere 2017 nere anadolu takımları eskisi gibi değil kafa takımları geçtim anadolu takımları bile belli bi güçte öyle kesin kazanırım yada 3 atarım 5 atarım diyemiyorsun hele bu yıl tam zirve, her takım bütçesi dahilinde kaliteli takım kurdu, sakatlıklar var, kar kış var, hakemler var varda var.

Geri
Üst Alt