17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

lato nun şu 2 hafta oynadığı maçlara bakarsak iyi oynadı evet ama linnes ten iyi oynamadı

Maç saati yağış ihtimali %43. Google verilerine göre. Erkenden çok yağmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum zeminle ilgili.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç saati yağış ihtimali %43. Google verilerine göre. Erkenden çok yağmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum zeminle ilgili.

Cluj maçından sonra o konuda ciddi düzenlemeler yapılmıştı. Yağsa bile zemin hasar görmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ntvsporda mehmet ayan adlı fanatık fbli amigo her söyleminde Gs bir gün duvara kötü çarpacak diyor . Ulan salak sanki bu takım yenilmeyecek mi? Yenilince duvara mi çarpıp dağılacağız. Bu nasıl bir mantıktır, bu nasıl cekememezliktir . Bir de fb olabilir demiyor mu yanındaki serdar amigosu kahkaha attım

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Rıdvan Galatasaray yenecek dayanamıyorum diyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım Türkiye ligi takımlarından hiçbirine kendi sahasında puan vermez, en az 3 atar köylerine ugurlarız

Bu takım Türkiye ligi takımlarından hiçbirine kendi sahasında puan vermez, en az 3 atar köylerine ugurlarız

Kesinlikle katılıyorum, dış sahada da kolay kolay kaybetmeyiz en basit örneği 2010-2011 / 2011-2012 sezonlarında dortmund'un oynadığı oyun stiline benziyoruz. Adamlar her maç 120 km koşuyorlardı ve inanılmaz teknik kapasitesi yüksek bir takımdı bizde aynı şekilde kondisyonumuz çok iyi, koşu gücümüz iyi, rakibi bunaltıyoruz, topu aldık mı yan pas yerine dikine oynuyoruz. Yorumcular istediğini desin kıskançlıktan öte yorum yapamazlar yarın 3 olur 4 olur tarifeyi uygulayıp yollarız :D

Rakiplere korku salan bir maç oynanmalı ilk yarıda 2-3 olursa geri çekilmemeliyiz zaten Milli ara var 2 hafta.

1-0 olsun yeterli. Sonra ara var zaten. İyi geçirelim şu haftayı da. Ufak ufak ulaşalım hedefe. Gümbür gümbür gidince rakipler aşırı motive oluyor

Mevzilerde misin Berat?
7028f82530681895896424a586fa7654.jpg
inadına mevzilerdeyiz
alanlardayız

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1-0 olsun yeterli. Sonra ara var zaten. İyi geçirelim şu haftayı da. Ufak ufak ulaşalım hedefe. Gümbür gümbür gidince rakipler aşırı motive oluyor

Bence bize karşı motive olmaları hoş bir şey mesela bursa tüm gücüyle oynadı 50 nci dakika da kondisyon kalmadı bir de bursa ligimizde maç temposunda geçtiğimiz 6 hafta da çok iyi durumdalardı o yüzden hodri meydan tüm rakipler bize karşı motive olsunlar 50-60 dan sonra zevkle keyif alalım rakipler nefes nefese kalmışken sağdan soldan darlarız :D

Bence bize karşı motive olmaları hoş bir şey mesela bursa tüm gücüyle oynadı 50 nci dakika da kondisyon kalmadı bir de bursa ligimizde maç temposunda geçtiğimiz 6 hafta da çok iyi durumdalardı o yüzden hodri meydan tüm rakipler bize karşı motive olsunlar 50-60 dan sonra zevkle keyif alalım rakipler nefes nefese kalmışken sağdan soldan darlarız :D

Emin değilim hiç. Belki haklısındır ama gümbür gümbür gitmek rehavete de yol açar diye endişeleniyorum.

Emin değilim hiç. Belki haklısındır ama gümbür gümbür gitmek rehavete de yol açar diye endişeleniyorum.

O konuda rahatım bu takımın transferlerindeki başarısı sadece oyuncu kalitesi değildi karakteristik özellikleri nedeniyle de çok iyi bir transfer dönemi geçirdik; maicon, fernando, ndiaye, belhanda, gomis, feghouli, mariano ve geri kalanlar tamamen hırs küpü ayrıca başarıya aç oyuncular da değiller bir çok oyuncu kendini kanıtlayıp kupalar kazandı ama karakter çok önemlidir. O yüzden tekrardan böylesi bir takım kurulmasında büyük emekleri olduğu için Cenk Ergün'e ve Tudor'a teşekkür ediyorum. Özellikle Tudor takım içindeki tüm yerli ve yabancı oyuncu gruplarından gelen sabotajlara rağmen dik durarak kendini kanıtladı ve taraftarın istediği ve arzuladığı takımı yarattı. Bu hiç kolay olmayan bir görevdi mancini, prandelli, hamza, mustafa denizli, riekerink gibi bir çok hocayı yiyen futbolcuları Tudor yola getirdi ve yol verdi :D

Katılıyorum 70. dk dan sonra bırak mücadele etmeyi yürüyecek hali kalmadı bursanın , bizle 90 dk kafa kafa oynuyacak takım yok tr de istedikleri kadar motive olsunlar pilleri biter illa ki , istatistiklerde doğruluyo bunu 30 la 45 dk arası 6 gol atmışız , 76 90 arası 4 gol , 30 ar dk anca dayanıyolar ilk yarıdada 2.yarıdada.

Geri
Üst Alt