17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

0GLLZ9.png
Uffffffffffffffff.
Çok Boss fevkalade bir resim.

#EducationIsImportant

Maçtaydım yeni geldim hakem tam bir tetikçiydi. Maicon gereken cevabı verdi. Kale arkasından izledim bu arada Maicon'un golünden sonra kale arkası Boca Juniors tribününden esintiler sundu. Gol olunca herkes bulunduğu tribünden aşağı yuvarlandı ben mesela 7 sıra aşağı düşmüşüm o anki atmosfer gerçekten muazzamdı :D

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşmemişsin uçmuşsun resmen. :D

Pas hatalarının büyük bir bölümü zeminin ağırlaşmasından kaynaklıydı. Oyuncular pasın şiddetini ayarlamakta zorlandı. Bence bu maçta gözüken eksiklere fazla kafaya takmayın. Her maçın farklı bir hikayesi olabilir mühim olan kazanmak. Ayrıca çok da iyi ve zevkli bir maç oynadık. Rakip taraftarlar bile zevk almış olabilir.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Telif hakkı zaten Vasfı da değil.
Normalde Resimli çekene sormalısın.
Ama Bireysel kullanım için sıkıntı yok

Üni de 2 ders hukuk gördüm. Güvenebilirsin bana.

#EducationIsImportant

İçim rahatlasın diye sormuştum, böyle çalıyor gibi hissetim ya. İçime su serptin teşekkürler hocam :hat:

EDİT: Mesela profil fotoğrafta Galatasaray resmi sayfasından, onlara gidip soramadım haliyle, söylemin çok daha rahatlık verdi renktaş hocam :D

Son düzenleme:
İçim rahatlasın diye sormuştum, böyle çalıyor gibi hissetim ya. İçime su serptin teşekkürler hocam :hat:

EDİT: Mesela profil fotoğrafta Galatasaray resmi sayfasından, onlara gidip soramadım haliyle, söylemin çok daha rahatlık verdi renktaş hocam :D
Avukat gerekdigi vakit PM at renkdaş.
Hallederiz herşeyi

#EducationIsImportant

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun başından bu yana Süper Lig'de bir maçta rakip ceza sahasında en çok topla buluşan takım oldu (56). Opta

harbi ya 2.yari bi ton pozisyon vardı özette hiç koymamış herifler neyin peşindelerse

gs tvde maç anlatımındaki kel kim la?adam sevinmeyeye yemin etmiş,3. golde insan nasıl öyle sakin kalabilir.

Geri
Üst Alt