17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Metin tekin guzel bir yorum yapti , serdar ve neto nun elle oynamalari kurallarda hakemi de seyirciyi de cok zorlayacak gri alanlarda kaliyor

biri cikar der elini sakinmasi lazim , zamani var , kasitli olarak yapiyor , ama oteki de der mesafe kisa , insan refleksi veya arkasi donuk .. dunyanin en iyi hakemlerine de yonettirsen bu tartisma bitmez , allahtan ki 2 takima da benzer pozisyonlar oldu da birbirini goturdu

fb nin golune once gol demistim ama janssen topu tiklamadan once serdarin ayagina mudahale edip sonra yoluna devam ediyor , pozisyon faul zaten izlendikten sonra ekseriyetle faul dendi

herkesin dusuncesinin aksine ben hak pozisyonunda penalti vermemesini bile anlarim , yere dustu kontrolsuz , eliyle topa mudahalesi var ama kasit yok derim

amma velakin oyle 2-3 pozisyon var ki , bence tamamen sartli oldugunun belgesi

denayerin o girisi , ayni quaresmanin fb deplasmaninda ve daha once bir cok macta yaptigi net kirmizilik bir giris , tam infaz ama talimat su "direk kirmizi cikarma tepki alma"

ikinci skandal , verdigi kirmizi kart , belhanda kaleciye faul yapiyor ama cuneyt cakir kameni o kadar ayagina darbe olmasindan oturu kivranirken , ve sari gostermesi icin temas olmamasi lazimken firsati buldum diyerek aldatmaya yonelik hareket veriyor

tabi bu pozisyon hatali da olsa topu yere vurarak gordugu ilk gereksiz sari kartin bedelini odemis oldu laubali belhanda , o da ayri

fb lehine basit basit bir ton faul veriyor , dk 88 olunca bu kez yayin orada adami indiriyoruz faulu veremiyor

yani hakem sansi derler ya , art niyetli ne sis yansin ne kebap cikinca maca hakem sansi da olmuyor iste

ligin 9 ncu haftası ve belhandadan hala birşey göremedik liderlik yok maçı çevirecek harketler yada goller yok 8 milyon çöpe gitti ...

Sambaci tangocu kivaminda adam almayacaksin , al guilano da ayni mesela , diego da ayni cikmisti

simdi de misirli fasli tunuslu modasi basladi

bunlar yuzdesel olarak yuksek sekilde laubali , umursamaz oluyorlar , bundan daha yetenekli ben arfa var , onun da klubu ile durumu ortada

hadi illa alacaksan kirala , riski azalt , 9 milyon bonservis verdin , 3,35 milyon euro dan 4 sene de sozlesme bagladin

daha ilk sezonun 9 uncu macindan gitsin diyorsan yuzyilin kazigidir bu

Alt tarafı bir maç amma anlam yüklediniz
Yok denayer kırmızı yok hasan isteyerek vurmadı
Cart curt laf ebeliği
Galatasaray hakemi de yenecekti bu kadar basit
Bir de taraftar meselesi var takımı desteklemediği gibi bide sahayı kapattiracaklar
Umarım 1 maçla kurtarırız işi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hakemi biz de rakip de yenemezdi , zaten iki hoca da yenilmeyim bana yeter seklinde cikmis , biri gomisi oteki valbuenayi kenara aliyor tam iki takim da dusmeye baslamisken , bir de bu kadar gergin futboldan uzak atmosferde iyi oyun beklemek hayal

seyirciye olan elestiriye katiliyorum ama seyirci futbol olayi yumurta tavuk gibidir , seyirci mac basinda verdi o atesi , takim da iyi basladi ama hem hakem hem de takimlar o kadar dusurdu ki tempoyu hic bir heves birakmadilar

gs adina ilk 10 dakika ile hak pozisyonu ile kirmizi kart arasi 10 dakika vardi macta sadece , 20-25 dk heyecan ve istek koyabildi oyuna

Kimse kusura bakmasın, ultraslan destekçisi falan da değilim ama dün statta ultraslan’dan başka kimsenin sesi çıkmıyordu. Maç kadıköyde veya vodafone’da olsa adamların taraftarı 2 penaltıyı da baskıyla aldırırdı. Sadece sahadakiler değil tribünler de ruhsuzdu ultraslan dışında. Böyle derbi falan kazanamayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalabalik iyiydi ama etki cok zayifti gercekten , baski kurmayi hakeme madde atmak olarak goren bir zihniyet var

sarki turku isini kestiler o olumlu bir sey ama maci yasama sifirdi

gerci iki takim da seyirciyi maca cekecek bir aksiyonda bulunamadi , fb seyircisi de bitikti , hani az ama oz kemik tayfa vs derler ya , onlarda da bir numara yoktu

Sinirden uyuyamadım.Haftaya ts deplasmanında da üçlü savunma çıkacak Tudor.

Böyle maçların bi iyi tarafı takımın bütün defoları kabak gibi ortaya çıkıyor.(Hoca, seyirci, oyuncu, yönetici...) Ders almasını bilene.

Kalabalik iyiydi ama etki cok zayifti gercekten , baski kurmayi hakeme madde atmak olarak goren bir zihniyet var

sarki turku isini kestiler o olumlu bir sey ama maci yasama sifirdi

gerci iki takim da seyirciyi maca cekecek bir aksiyonda bulunamadi , fb seyircisi de bitikti , hani az ama oz kemik tayfa vs derler ya , onlarda da bir numara yoktu
sen öğrenciye bilet devretme sonra eleştir
devaam

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim için önemli olan namağlup şampiyonluk.
O yolda önemli bir adım attık son 20 dakikasını eksik oynadığımız maçta.

3 lü defansla olmuyor ,serdar azizin sakatlanması maçın bu şekilde bitmesine sebep oldu. Lato denen futbol özürlüsünün kadroya alınması ipi çekti.Rodriguez sakat değilse sol tarafta neden oynamadı, linnes nerede TUDOR?

Fantazi deneyene kadar normal kadroyla çıksak çok rahat kazanırdık

Sağolsun cüneyt denen şerefsiz de görevini yerine getirdi.Bir gol atmış olabilseydik guardı düşecekti fenerin,ona hakem izin vermedi.Oyuncuların hepsi de sakinleştirici alıp çıkmışlar sanki.(böyle maçlarda evinde oynuyorsan hakemi de yeneceksin)

Evimizde 5 para etmez takımı yenemedik.Yazıklar olsun şu fenerlileri konuşturacaksınız.

Maçın berabere bitmesi hiç te kötü bir skor değil. Fenerbahçe ile aramızda 8 puan fark var. Göztepe, Akhisar gibi bize yakın takımlar puan kaybetti.
Bu akşam Beşiktaş-Başakşehir maçı berabere biterse Galatasaray için kusursuza yakın bir hafta olur.

Yalnız öyle bi konuşanlar var ki sanki 8 puanlık farkı 5'e indirememişiz gibi davranıyorlar.

Derbi ve ozellikle ic saha derbisi kazanamama tepkisi bu

kimsenin puan tablosuna bakarak yorumladigini dusunmuyorum , yoksa 10 uncu haftaya girerken fenere 8 , bjk ye en az 6 puan fark atacagimiz soylense bayram ederdik

ts maci kazanilirsa eski ozguven yeniden kazanilir

Yalnız öyle bi konuşanlar var ki sanki 8 puanlık farkı 5'e indirememişiz gibi davranıyorlar.
Beklenti yüksek olunca haliyle böyle yorumların olması normal

Bir de Tudor'un mental olarak maçı kazanmak için değil de yenilmemek için sahaya çıkmış olması ve gelecek maçlarda dişli rakiplerle kaşılaşacak olmamız da herkesi tedirgin ediyor.

ortadan tehdit edemiyoruz rakipleri,böyle olunca önlem alması kolay bir takım oluyoruz.

haftaya kurgu değişebilir,hepimizden çok Tudor farkında bu olayın (bence)

Tudor yüzünden bu eleştiriler oluyor. Dün kendi evinde kazanman gereken bir maçı korkarak beraberliğe çıktığını belli ediyorsun. Deplasmanda ne yapacaksın. Herkes bu konu üzerinden vuruyor zaten. Dün parçalaya parçalaya yenseydik bu konuşmaların hiçbiri olmazdı. Ama korkak Tudor kendi sahamızda beraberliğe razıydı. Aykutta bunu görünce beraberliği öpüp başına koydu

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenere 4-5 atarız diyen futbol uzmanları neredeler?

Gecen hafta "futbolumuzda gerileme var, Fenerin futbolu ise duzeliyor.. Zor maç olacak, 1-0 olsun bizim olsun" dediğimde benimle dalga gecen, kuş imasında bulunanlar neredeler?

Kimse bana hakemi soylemesin..

50 bin kişi onunde mahkum, futbol kısırı bir maç oldu..

1. sorumlu Tudor Efendi (TD olmadığını isbatladı), 2. sorumlu hakemdir.

Geri
Üst Alt