Beşiktaşın ne kadar çarşaf bir grupta 1.olduğunun kanıtı

Porto 0-5 Liverpool
Bayern 5-0 Beceke

[FONT=&quot]Ulan o kadar cok gol oldu ki, almanca bilmedigim halde anonslari anlamaya basladim. [/FONT]

[FONT=&quot]anonscu sona dogru "bayern?" diyor, seyirciler skoru soyluyor (az once funf dediler)[/FONT]
[FONT=&quot]sonra "besiktas istanbul?" diyor, seyirciler "null" diyor (bura mac boyunca sabit a..)[/FONT]
[FONT=&quot]en son "danke!" diyor (sanirim anons kabininde nazi selami da veriyor ibne), seyirciler de "bitte" diyor.[/FONT]

[FONT=&quot]bi gol daha olursa bayern munihli oyuncularinin agzini okuyup turkce'ye cevirecegim a.... o derece ilerledim.

Ekşiden.[/FONT]
:asd22:

Cim bomun çocuğu alaba gol atamaması beni üzdü biraz.

Bayernda ikinci yarı biraz Bayern gibi oynadı sadece ki zaten skora da yansıdı bu durum.

90 dakika oynasaydı adam gibi feci skor ortaya çıkardı

600 milyonluk arsenal bile bu sahada 5 yedi, besiktasin bu bütcesiyle 5 yemesi normal. galatasaray veya fener oynasa 9 falan olurdu zaten.

Maalesef şiddetle katıldığım bir yorum. Kayseri gibi takımlar deplasmanda bizi kalemize hapsederken karşımızda Bayern olduğunu düşünemiyorum bile. Östersund oyuncularının kevgire çevirdiği Maicon'a Bayern ne yapardı tahmin etmek çok zor değil. Beşiktaş ile her ne kadar dalga geçsek de Pepe ve Adriano gibi hala büyük takımlarda oynayabilecek oyunculara sahipler.

Bence değişmezdi ama görüşüne saygı duyuyorum. Bayern Münih zaten Vida'nın atıldığı dakikalarda sinyali iyice vermişti geliyoruz diye. Aksine Vida atılınca daha ciddiyetsiz oynadılar sanki bana öyle geldi.

orta sahada vidal yerine thiago olsaydi daha fazla gol atarlardi muht.

martinez - vidal biraz fazla defansifti sanki

Hakem e-devlette soy ağacında Türk çıktı sonuç normal.

Bu maçı her yıl dönümünde yayınlasın diye trt ye imza kampanyası başlatalım.Bakalım ne olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

şenor güreş konusuyor ses kest

Skor 3-0 iken defansif oyuncu alıp bundan ayrı bir de vakit geçirmek de neyin nesi idi?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Bayern Münih Mutludur, Büyük Bir Takıma 5 Attılar.
[FONT=&quot]
[/FONT]

Geri
Üst Alt