faulün f'si bile yok pozisyonda. ayrica o cikti dedikleri toplarda tamamen cikmadi. iki bagirip cagirinca istedigini yapiyor resmen. böyle dandik hakemleri elestirince de bir seyi begenmiyorsunuz diyorlar.

Aynen dediğin gibi,topların ikiside çıkmadı.Bu mallar durduk yere ortamı geriyor.

Bırak kullansin adam korneri orada bitirmek mantıksız

Sinan'ın iki pozisyonunda da faul yok

Orta hakem devreleri yakti
5.sn uzatma nedir la

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

On goruslu bir kaleci gercekten evet.
Yahu Rahmi ne ön görüşü? Karşı cepheden şut çekmeye hazırlanan bir rakip var, kaleci ön görüşlü olmak için aaa sağ çaprazda bir oyuncu var ben oraya doğru mu kayayım diyecek? Auta giden topa, şansının yardımı ile doğru yerde duran rakip oyuncu müdahele edip kaleye gönderdi. Bu gol için Muslerayı eleştirmenin hiç bir mantığı ve haklı yanı yok.

stadta rte nin fotosunu gördüm ya inş gün yüzü görmezsin akhisar, biat kültürünün son ürünü siyaseti stada sokan tüm takımlara lanet olsun. Okan sende adam değilsin.

Hakem rezalet maçı idare edemiyor böyle yönetmeye devam ederse saha olayları yaşanır.

Şu Okan, Ümit Özat'dan bile itici geliyor artık gözüme. O kadar nefret ettirdi kendinden.

tolga lato yasin bu 3 adam futbol oynuyor ya bir şey dememize gerek yok.

Yahu Rahmi ne ön görüşü? Karşı cepheden şut çekmeye hazırlanan bir rakip var, kaleci ön görüşlü olmak için aaa sağ çaprazda bir oyuncu var ben oraya doğru mu kayayım diyecek? Auta giden topa, şansının yardımı ile doğru yerde duran rakip oyuncu müdahele edip kaleye gönderdi. Bu gol için Muslerayı eleştirmenin hiç bir mantığı ve haklı yanı yok.
Kenan ketcap midir nedir o muhabbetlere devam et sen ya allah askina.

mariano hücumda iyi.2 güzel orta kesti,sinan ve garry harcadı.hakem faul diyerek bizi 2 net gol pozisyonundan etti.serdar kaleciye faul yapmamıstı.garry çalımı attıktan sonra şut çekecekti orda.sinan da faul yapmadı.

Selçuk’un oynadığını 20. dk da fark ettim. Duran topların başında görmeyince oyunda olduğunu anlamak uzun sürdü haliyle

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Hocam Gomis'i al, Rodrigues'i de Mariano'nun önüne çekte adam gibi maç izleyelim.

Latovlevici...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt